آسانسورهای گیرلس

الماس آسانسور متخصص آسانسورهای گیرلس در ایران

آسانسور گیرلس الماس آسانسور

الماس آسانسور به عنوان یکی از شرکت‌های پیشرو در زمینه مونتاژ و نصب انواع مدل‌های آسانسور گیرلس در ایران شناخته می‌شود. طراحی نوآورانه این سیستم، بعلاوه حجم و وزن کم، آسانسورهای گیرلس را به یک انتخاب عالی تبدیل کرده است. آسانسورهای گیرلس مفهومی جدید به صنعت آسانسور بخشیده‌اند.

الماس آسانسور متخصص آسانسورهای گیرلس در ایران و به عنوان یکی از مجریان پیشرو آسانسور گیرلس، تضمین نصب با بهترین کیفیت و قیمت را به مشتریان خود خواهد داد. ما مفتخریم که با استفاده از جدیدترین تکنولوژی روز دنیا در زمینه نصب آسانسور استفاده می‌کنیم تا رضایت را برای مشتریان خود به ارمغان بیاوریم.

 

 در حال حاضر آسانسورهای gearless به عنوان یکی از محبوب‌ترین نوع بالابرها در کل ایران در حال اجرا هستند. ما به عنوان یکی از با سابقه‌ترین شرکت‌های ایرانی که تخصص نصب آسانسور گیرلس را دارد، به مشتریان خود اطمینان می‌دهیم که با کیفیت‌ترین آسانسورهای گیرلس را برای آنها مونتاژ و نصب کنیم.

ما با توجه به نیاز کارفرما، بهترین گزینه را با توجه به مکان نصب برای ایشان در نظر خواهیم گرفت. آسانسورهای گیرلس ما به همراه طراحی اختصاصی عرضه می‌شود تا اطمینان حاصل کنیم دستگاه به بهترین نحو در ساختمان قرار گیرد.

تیم الماس آسانسور متشکل از بهترین متخصصان آسانسور ایران است که با جدیدترین تکنولوژی‌های روز دنیا آشنا هستند.

الماس آسانسور متخصص آسانسورهای گیرلس در ایران است که شما را به همکاری دعوت می‌نماید. شما می‌توانید با کارشناسان ما تماس گرفته و در مورد آسانسور گیرلس مشاوره رایگان دریافت کنید.

دانلود نمونه نقشه های آسانسور گیرلس (پروژه مهندس قدیری)

سیستم محرکه گیرلس الماس آسانسور

جدیدترین تکنولوژی در صنعت آسانسور در جهان محسوب میشود، در این سیستم گیربکس تبدیل دور، جای خود را به کنترلر تغییر سرعت از طریق کاهش و افزایش فرکانس و ولتاژ داده است. این فن آوری جدید حجم سیستم محرکه را کاهش داده، امکان نصب موتور در داخل چاه آسانسور را فراهم نموده است. در این حالت موتورخانه از بالای داکت آسانسور حذف شده، هزینه های ساختمانی کاهش و امکان توقف در پشت بام ساختمان به سهولت امکان پذیر می گردد.

مزایای آسانسورهای گیرلس

 آسانسورهای گیرلس با نام های آسانسورهای بدون گیربکس یا به اصطلاح گیرلس (Gearless) شناخته می شوند، آسانسورهایی هستند که موتور آن ها گیربکس ندارد و درایو کنترل سرعت (inverter)، فلکه کششی آنها را کنترل می کند و دارای آهن ربا دائم می باشند.

موتور گیرلس ؛ مسافران در این مدل شروع و توقف های بسیار نرم و آسوده تری را تجربه خواهند کرد ، موتور این سیستم خنک تر عمل خواهد کرد و به علت نوع ساخت آن داغ نمی کند و حتی در شرایط ترافیک و کار زیاد موتور برای خنک شدن توقف نمی کند ، در این موتور ابعاد و وزن کاهش پیدا میکند ،موتور گیرلس  نیاز به روغن کاری ندارد، کلیه قطعات آسانسور مانند موتور، لنت ترمز و سیم بکسل به نرمی حرکت میکنند و در نتیجه عمر انها بیشتر خواهد شد. در آسانسور MRL (بدون موتورخانه) از موتوری بسیار کوچک اما قدرتمند گیرلس (فاقد گیربکس) استفاده میشود، از ریل های قویتری مانند T16 استفاده نماییم ، لوازم و قطعاتی که برای این مدل از آسانسور است کم حجم می باشد،  بازدهی مکانیکی بالاتر نسبت به سیستم کششی گیربکسی، بازدهی الکتریکی بالاتر نسبت به موتورهای کششی دارد، اندازه کوچکتر موتور که امکان کوچک کردن موتورخانه یا نصبهای بدون موتورخانه MRL را فراهم میکند و نیاز اندک به تعمیر و نگهداری، از جمله دلایل افزایش روزافزون استفاده از این موتورها است.

موتورهای گیرلس به دلیل نبود گیربکس از نظر حجم کوچک تر از موتورهای گیربکس آسانسور می باشند و باعث نصب آسانتر آسانسور و به حداقل رساندن هزینه ها و تعمیرات میشود. موتور گیرلس دارای حجم کمتر می باشد به همین خاطر میتوان از آن در نصب آسانسورهای (روملس) MRL استفاده کرد ولی این نصب در موتور گیربکس به دلیل حجم و وزن بیشتر امکان پذیر نمی باشد. موتور گیرلس آسانسور دارای بازده 90% است .

شمای کلی آسانسور گیرلس

موتورهای گیرلس با راندمان بالا و حجم پایین و مصرف کم، انقلاب بزرگی در صنعت آسانسور ایجاد کرد.

- ترمز مکانیکی موتور گیرلس به صورت ترمز نگه دارنده طراحی می شود ولی در وضعیت اضطراری باید پیش از اینکه پاراشوت سرعت وارد عمل شود و کابین را متوقف کند به طور مستقل اسانسور را متوقف کند.ترمز اسانسور ها عموما از نوع جمع شونده خارجی مجهز به دو نوع کفشک است و در موتور محرکه ای بزرگ از نوع باز شونده داخلی به کار میرود

- جنس کفشک های ترمز، از سایش بالایی برخورد دار است، مقاومت زیادی در مقابل گرما و حرکت دارد.

- با توجه به مزایایی که موتورهای گیرلس دارند، در دراز مدت استفاده از موتورهای گیرلس می‌تواند از نظر اقتصادی مقرون ‌به‌ صرفه‌ تر باشد.

- در مدل جدید موتورهای گیرلس ( مدل EMF) ساخت آلمان (تکنولوژی LiProKa) قابلیتهای دیگری نیز به نسل موتورهای بدون گیربکس (گیرلس) افزوده شده است. موتورهای EMF قابلیت اجرا با برق تکفاز ۲۲۰ ولت را نیز دارند.

- با کمک موتورهای DC می‌توان سرعت موتور را با کمک یک ژنراتور DC و یک خروجی متغیر کنترل نمود. بطور کلی از موتورهای DC برای مصارفی که نیاز به حرکت نرم، آرام و دقیق است استفاده می‌شود. 

- شکل و وزن این موتورهای محرکه به طور قابل توجهی بین تولیدکنندگان دارای تفاوت است ولی اصول اولیه و اجزاء آنها مشابه یکدیگر هستند.نیرو در این مدل موتورها مستقیم و بدون دخالت گیربکس به کابین انتقال می یابد و برای نرم تر شدن حرکت کابین از مدار الکتریکی و گلاتور سرعت حرکت موتور کنترل میشود، برای سرعت های بالای 5\2 مورد استفاده قرار میگیرد.

در گذشته از موتور DC برای تعیین شتاب استفاده می شده اما با پیشرفت فناوری های نوین در زمینه آهن رباهای دائمی و الکترونیک قدرت از موتورهای AC به جای موتورهای DC استفاده می شود. فعالیت این موتورها به این شکل هست که یک مبدل یا inverterدر سر راه موتور و منبع تغذیه قرار می گیرد تا منحنی شتاب مثبت و شتاب منفی را در آسانسور اندازه گیری و کنترل می کند.

مزیت موتورهایAC نسبت به موتور های DC اندازه مناسب، قیمت به صرفه و کارایی بالا تا یک متر بر ثانیه می باشد و فلکه کشش و ترمز الکترو مکانیکی بدون وابسته به شفت موتور متصل می باشند.

نصب و اجرای آسانسورهای گیرلس با سرعت کم ساده می باشد. یه منظور رسیدن به گشتاور نهایی در دورهای پایین این گونه آسانسورها می بایست در اندازه بزرگ طراحی و ساخته شود (به دلیل عدم استفاده از گیربکس کاهنده سرعت) .

با حذف گیربکس در این موتورها، شفت موتور مستقیما به فلکه کششی موتور متصل است در نتیجه فلکه فلایولی که در موتورهای گیربکس دار با دور بالا می چرخد، حذف شده است و موتورهایی هستند که فضای کمتری می گیرند.

دور گردشی فلکه کششی موتور با توجه به سیستم مکانیکی، برابر یا دو برابر سرعت کابین است، گشتاور حرکتی بالا بوده و با هر دو جریان AC و DC پیاده سازی می شود. به بیش سرعت موتورهای گرلس قابلیت ارتقا تا 10 متر بر ثانیه را دارند.

مدل جدید موتورهای گیرلس مدل EMF ساخت آلمان ، توانایی دیگری نیز به نسل موتورهای بدون گیربکس دارد و آن توانایی اجرا با برق تک فاز 220 و 3 فاز 380 ولت است . مزایای دیگر این موتورها :

  • قرارگرفتن در گروه مصرف انرژی A+
  • توانایی اجرای سیستم های مکانیکی 1:1 و 2:1
  • دارا بودن درجه حفاظت الکتریکی IP=54
  • دارا بودن تعداد قطب های 66 و 119
  • آلودگی کم برای محیط زیست
  • قابل اجرا در سرعت های بالا
  • ضمانت نامه 2 ساله

برنامه زمان بندی اجرا، خرید، نصب و راه اندازی شرکت الماس آسانسور

مزیت های آسانسورهای گیرلس:

  • کاهش قابل توجه مصرف انرژی
  • امکان حذف موتورخانه و نصب موتور در داخل چاه آسانسور
  • حرکت فوق العاده نرم
  • امکان توقف در آسانسور در پشت بام
  • امکان افزایش سرعت
  • کاهش هزینه ساخت موتورخانه و سکوی بتنی موتور


آسانسورهای گیرلس

موتورهای گیرلس الماس آسانسور از بهترین و معروف ترین تولید کنندگان اروپائی از جمله WITTUR آلمان وALBERTO ایتالیا تهیه می گردد.

آسانسور کششی با گیرلس بدون موتورخانه Room less

بی ترديد ابداع آسانسور های بدون موتورخانه(ROOM LESS) در سيستم کششی را ميتوان حرکتی مهم در صنعت آسانسور طی چند دهه اخير دانست. طراحی منسجم، ظريف و در نتيجه کاهش سايز موتورهای بدون گيربکس(GEAR LESS)به موتور اجازه مي دهد که در چاه آسانسور بدون نياز به اتاق موتورخانه نصب گردد.
سيستم های فاقد موتورخانه ميتوانند در مقايسه با آسانسورهای با موتورخانه فضای زيادی را صرفه جويی کنند و هزينه های ساختمانی را نيز کاهش دهند. با توجه به اينکه در اين سيستم استفاده از موتور های بدون گيربکس الزامی است لذا کليه مزايای اين نوع آسانسورها از جمله ايجاد حداقل صدا، راندمان بالا ، مصرف حداقل انرژی، کيفيت بالاتر و طول عمر کارکرد زياد تر و .... را نيز دارا می باشد.

ظرفیت kg

سرعت مطلوب  m/s

ارتفاع m

320 - 1000 

5.0 – 5.2

20 - 95

 

آسانسور کششی با گیرلس با موتورخانه

 سيستم کششی - موتور بدون گيربکسGEAR LESS

در مبحث آسانسور های بدون گيربکسgear less به منظور افزايش راندمان عمل کرد موتور و اعمال سرعت هاي مناسب، از اين سيستم استفاده مي شود. تکنولوژی حاضر دو تيپ را عرضه مي کندasynchronic , synchronic . تفاوت نسبي بين آنها راندمان بيشتر و تکنولوژي برترsynchronic به asynchronic مي باشد .

 

 

برخی مزایای موتور های گیرلس  با دیگر برند ها :

  • گیرلس CSAG-G1 کمترین میزان مصرف انرژی در بین تمامی موتور های صنعت آسانسور را دارد .
  • کمترین حجم با بالاترین راندمان را نسبت به سایر موتور های آسانسور دارد .
  • دارای اینکودر هایدن هاین مدل 1387 با 6 متر کابل و خرطومی فلکس مخصوص جلوگیری از نویز
  • دارای حفاظ فلکه
  • دارای اهرم ترمز اضطراری با 6 متر کابل
  • دارای 5 سال گارانتی
  • موتور گیرلس CSAG-G1 دارای سیستم کنترل پایش رو به بالا می باشد.
  • موتور های گیرلس دارای سیستم ترمز 4 بوبینه می باشد.

گیرلس

موتورهای بدون گیربکس یا گیرلس آسانسور (Gearless traction drives)

همانطور که از نام این نوع موتور آسانسور پیداست موتور گیرلس یعنی موتور بدون گیربکس و طبیعتا این امر یعنی اینکه نیاز به تعویض دنده توسط گیربکس نیست و همین امر لرزیدن کابین آسانسور در طی حرکت را به حداقل رسانده و حرکتی نرم برای کابین آسانسور فراهم می‌کند. همچنین موتور گیرلس آسانسور برق و انرژی بسیار کمتری از موتورهای گیربکسی مصرف می‌کند و تا 50% در مصرف برق و هزینه‌های آن صرفه جویی می‌شود. البته قیمت موتور گیرلس آسانسور تقریبا دو برابر موتورهای گیربکسی می‌باشد.
همچنین موتور گیرلس بدلیل فقدان گیربکس از لحاظ حجم کوچکتر از موتورهای گیربکسی آسانسور می‌باشد و طبیعتا باعث نصب سریعتر آسانسور شده و هزینه سرویس و تعمیرات آسانسور را به حداقل می‌رساند و همین مشخصات باعث می‌شود که موتور گیرلس آسانسور برای ساختمانهای اداری و یا ساختمانهای مسکونی پرترافیک بسیار مناسب و مقرون به صرفه باشد.
نوع ساخت موتور گیرلس آسانسور بدین گونه است که شامل یک موتور برای تولید نیروی محرکه، شاسی موتور، فلکه کششی، ترمز مغناطیسی، بلبرینگ‌های محافظ، آرمیچر جریان مستقیم و فلکه هرز گرد و… می‌باشد.
در حالت کلی بهتر است برای آسانسورهایی که سرعت آسانسور بیش از 2.5 متر بر ثانیه می‌باشد از موتورهای گیرلس برای آسانسور مربوطه استفاده گردد.

موتورهای گیرلس در چندین نوع تولید می‌شوند:

  • موتور گیرلس AC با آهنربای دائمی
  • موتور گیرلس AC با ولتاژ و فرکانس متغیر
  • موتور گیرلس DC با ولتاژ متغیرتفاوت‌های موتور گیربکس و موتور گیرلس آسانسور
  • موتور گیرلس آسانسور دارای بازده و راندمان حدود 90% می‌باشد در حالیکه راندمان موتور گیربکس آسانسور حدود 50% می‌باشد
  • موتور گیرلس آسانسور احتیاج به روغن کاری ندارد ولی موتور گیربکس آسانسور احتیاج به روغنکاری مرتب دارد
  • موتور گیرلس آسانسور الماس آسانسور بدلیل نوع ساختارش زیاد داغ نمی‌کند حتی در ترافیک و کار بالا موتور برای خنک شدن متوقف نمی‌گردد ولی این توقف در حرکت برای خنک شدن در
  • موتور گیربکس آسانسور در شرایط کار زیاد توسط سنسور حرارتی داخل موتور اتفاق می‌افتد
  • دور موتور گیرلس آسانسور الماس آسانسور  در حدود 150 دور در دقیقه است و همین امر باعث ایجاد صدای بسیار کم می‌شود ولی تند موتور گیربکس حدود 1500 دور در دقیقه بوده و همین امر باعث ایجاد صدای بیشتر می‌گردد موتور گیربکس آسانسور در هر بار برای شروع حرکت حدود 2 تا 3 برابر موتور گیرلس آسانسور جریان برق مصرف می‌کند
  • موتور گیرلس آسانسور دارای حجم کمتری است بنابراین می‌توان از آن در نصب آسانسور روملس MRL استفاده نمود ولی این کار با موتور گیربکس آسانسور بدلیل حجم و وزن بیشتر امکانپذیر نیست
  • موتور گیرلس آسانسور احتیاج به فلایویل ندارد ولی موتور گیربکس احتیاج دارد

موتورهای گیرلس از چند لحاظ به موتورهای گیربکس دار برتری دارند:

  • مصرف برق و انرژی پایینتر
  • حجم فیزیکی کوچکتر
  • قابلیت اجرا در آسانسورهای بدون موتورخانه (Machine roomless)
  • کاهش هزینه های ساختمانی و بنایی در اجرای آسانسورهای بدون موتورخانه
  • کاهش نویز و سر وصدا
  • عدم نیاز به روغن کاری گیربکس
  • کاهش هزینه های سرویس و نگهداری
  • سرویس و نگهداری آسانتر
  • قابلیت دستیابی به سرعتهای بالاتر همراه با ظرفیتهای بالاتر
  • نصب آسانتر
  • تکنولوژی جدیدتر و به روزتر

آسانسور گیرلس

 

برخی از نمونه کارهای شرکت الماس آسانسور در زمینه آسانسورهای گیرلس

 

آسانسورهای گیرلس

ردیف

نام کارفرما

آدرس

مشخصات فنی

1

مهندس قدیری

ملاصدرا

2 دستگاه آسانسور گیرلس 12 توقف - ظرفیت 8 - 13 نفره

2

شرکت هورامان

گلپایگان

1 دستگاه آسانسور گیرلس 7 توقف - ظرفیت 8 نفره

3

مهندس زمانی

خیابان فرشته

1 دستگاه آسانسور گیرلس 10 توقف - ظرفیت 16 نفره

4

مهندس اسدی نژاد

بلوار فردوس

1 دستگاه آسانسور گیرلس 9 توقف - ظرفیت 8 نفره

5

بازار بزرگ خیام

کرج - محمد شهر

3 دستگاه آسانسور گیرلس 5 توقف - ظرفیت 8-13-10 نفره

6

آقای صدیقی

پردیس

3 دستگاه آسانسور گیرلس 9 توقف - ظرفیت 12 نفره

7

آقای مسگرزاده

تهران

2 دستگاه آسانسور گیرلس 9 توقف - ظرفیت 8 نفره

8

شرکت رهاورد تامین

ساوه

4 دستگاه آسانسور گیرلس 6 توقف - ظرفیت 8-13 نفره

9

شرکت رهپویان

پارک علم و فناوری پردیس

4 دستگاه آسانسور گیرلس 6 توقف - ظرفیت 13 نفره

10

برج های امیریال

چیتگر

2 دستگاه آسانسور گیرلس 26 توقف - ظرفیت 13-16 نفره

11

آقای بیگی

اندرزگو

12 دستگاه آسانسور گیرلس 9 توقف - ظرفیت 13 نفره

12

مهندی روضاتی

بلوار میرداماد

2 دستگاه آسانسور گیرلس - 17 توقف - ظرفیت 8-13 نفره

13

مهندس شفیع خانی

سعادت آباد

2 دستگاه آسانسور گیرلس - 15 توقف - ظرفیت 16 نفره و 8 نفره

 

پکیج آسانسور گیرلس الماس آسانسور

برای مشاهده اطلاعات بیشتر درباره پکیج آسانسور، روی تصویر زیر کلیک کنید:

 

پکیج آسانسور

 

 

از طریق راه های زیر می توانید با ما در ارتباط باشید :

09123136762 - 09120310467 - 02122224106

تماس با ما

دفتر مرکزی : تهران - ميرداماد - ضلع جنوب شرقی میدان مادر - پلاك 54- طبقه سوم - واحد شش

دفتر کرج : فردیس- فلکه اول ضلع شمال شرقی میدان - مجتمع تجاری آیس مال - طبقه بالای همکف - واحد F3

آدرس کارخانه : احمدآباد مستوفی - کوی افسران - کوچه دوم - پلاک ۶۰

به شركت الماس آسانسور خوش آمديد!
هر گونه سوال يا مشاوره و راهنمايي نياز داشتيد، مطرح فرماييد تا حضورتان راهنمايي كنيم.

كارشناسان الماس آسانسور
Close and go back to page

لوکیشن الماس آسانسور