- بازدید: 822
آسانسور مسافربر
آسانسور مسافربر
اولین آسانسور مسافربر در هتلی به نام نیویورک سیتی در سال 1857 نصب شد . در آخر در دهه 1870 تکنولوژی به ساختمان های اداری و مسکونی راه یافت که باعث رشد و پیشرفت تجارت شد.
امروزه آسانسور ها به طور قانونی در ساختمان های بلند مورد نیاز هستند. به طوری که افرادی که قادر به بالا رفتن از پله ها نیستند، به همه طبقات دسترسی پیدا کنند. آسانسور در لاتین به معنای کسی یا وسیله ای است که بالا می برد. در دهه 1640، آسانسور به معنای ماهیچه هایی که برای بالا بردن بدن استفاده می شد، بود.
آسانسور مسافربر به گونه ای طراحی شده اند که نیاز های حمل و نقل هر نوع ساختمان را به سرعت و به راحتی انجام دهند. این بدین معناست که در هر شرایط ترافیکی عملکرد خوبی دارند. آن ها به دلیل کیفیت خوب و عملکرد قوی شناخته شده اند. حداکثر توان بالابری را با تلاش حداقل ارائه می دهد.
آسانسورهای مسافربر می توانند در هر نوع کششی، هیدرولیک و یا مغناطیسی طراحی و تولید شوند. همچنین این آسانسور ها با ظرفیت بار متفاوت برای نصب در منازل، ساختمان های اداری و مسکونی، هتل ها، بانک ها و دفاتر و با اتاقک های ماشین در بالا و پایین طراحی شده اند.
بیشترین مورد استفاده آسانسور مربوط به آسانسورهای مسافربر می باشد. بنابراین این نوع آسانسورها حجم جابجایی بیشتری را از دیگر انواع، به خود اختصاص می دهند. شرکت فنی مهندسی الماس آسانسور با در نظر گرفتن کلیه مسائل ایمنی بر اساس استانداردهای روز، همراه با حرکت نرم و روان، زیبایی و آرامش را نیز به شما هدیه می کند. در کنار طرح های متنوع، زیبا و لوکس پیشنهادی، شما می توانید از طرح های مورد نظر خود در ساخت کابین آسانسور بهره مند گردید.
آسانسور های مسافربری بسیار پرکاربرد می باشند و تقریباً در بیشتر ساختمان های امروزی یافت می شوند. با توجه به نوع کاربرد این دسته از آسانسورها باید سطح ایمنی آنها را بسیار بالا برد و برای ساخت آن بهترین و استاندارد ترین تجهیزات را به کار برد. چراکه کوچک ترین خطایی در سیستم آسانسور های مسافربری، ممکن است آسیب های جبران ناپذیری به افراد و ساختمان وارد کند.
ویژگی های آسانسور های مسافربر:
- حرکت نرم و بی صدا
- قابلیت صرفه جویی در مصرف برق تا 70 %
- قابلیت اجرا با برق تک فاز ( 220 ولت )
- قابلیت اجرا تا سرعت 5 متر بر ثانیه
- قابلیت اجرا تا هشت آسانسور به صورت گروهی
- قابلیت اتصال به شبکه اینترنت جهت مدیریت آسانسورها ( EMS )
- قابلیت اتصال به سیستم مدیریت ساختمان ( BMS )
- قابلیت استفاده در محیطهایی با ترافیک سنگین (ادارات دولتی ، هتلها و ... )
- دارای سیستم اضطراری در هنگام قطع برق
- قابلیت اجرا تا سه درب کابین
- قابلیت اجرا به دو روش کششی و هیدرولیک
- قابلیت اجرا بدون موتورخانه ( MRL )
- طول عمر بالا و کیفیت بسیار خوب قطعات
- به کار گیری استانداردهای روز اروپا ( EN-81)
- و بسیار مزایای دیگر
آسانسور مسافربر را می توان با موارد زیر مجهز کرد:
- آینه
- هواکش
- مانع سبک در درب های کابین
- نشانگر LCD محل کابین و اضافه بار با پیام صوتی
- دستگاه محدودیت دسترسی کلید ( کلید مکانیکی و الکتریکی)
- طراحی استاندارد توقف ها
یکی از تغییراتی که به مرور زمان به وجود آمده است حذف اوپراتور از آسانسور های مسافربر میباشد.
اوپراتور ها در تمام زمان در داخل آسانسور می نشستند و مسافران را به مقاصد و طبقاتی که مد نظر کاربران و مسافران بود میرساندند. اما امروزه با پیشرفت فناوری و دگرگون شدن فناوری ساخت آسانسور ها دیگر نیازی به اوپراتور نیست و مسافران خود میتوانند به راحتی با فشردن دکمه یا شستی طبقه ای را که میخواهند به آن بروند را انتخاب کنند و بعد از رسیدن آسانسور و باز شدن در آن به صورت خودکار سوار بر آسانسور شده و به طبقه دلخواه رفته و در آن جا از دری که به صورت اتوماتیک برای آن ها باز میشود پیاده شده و به مقصد دلخواه خود بروند.
استفاده از این اوپراتور ها به صورت کامل از بین نرفته است و هم اکنون از این سیستم در حال حاضر بالابرهای موقت استفاده می شود.
در آسانسورهای مسافربری که در ساختمانهای شلوغ وجود دارند از کنترلهای الکترونیکی استفاده میکنند که در آن ها تکنیک های برنامه نویسی و کامپیوتری برای مراقبت و کنترل رفت و آمد به کار رفته است. مثلا وقتی که شرکت تعطیل میشود و اشخاص بسیاری آسانسور را ترک میکنند، آسانسور به صورت خودکار به آخرین طبقه میرود و در سایر طبقات توقف نمیکند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره آسانسور مسافربر و مشاوره رایگان تماس بگیرید!