خرید آسانسور

خرید آسانسور از شرکت الماس آسانسور

الماس آسانسور، متخصص در فروش آسانسور در انواع مختلف

ویدیوی معرفی شرکت الماس آسانسور

آسانسور شما

با الماس آسانسور، آسانسور خود را قبل از نصب مشاهده کنید!
برای مشاهده کاتالوگ، روی تصویر زیر کلیک نمایید!
آسانسور شما

آسانسور که در ابتدا به آن بالابر برقی می‌گفتند، دستگاهی است که در یک محور عمودی حرکت می‌کند و وظیفه آن حمل مسافران یا بار بین طبقات یک ساختمان است. امروزه انواع آسانسور با کاربری متفاوت وجود دارد که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند.
هنگم خرید آسانسور باید به مواردی از جمله ظرفیت، ارتفاع، نوع سیستم محرکه و... توجه کرد تا بتوان بهترین گزینه را انتخاب کنید.

شرکت‌های زیادی در زمینه فروش آسانسور فعالیت می‌کنند که گاهی انتخاب بین آنها چالش‌برانگیز است! در ادامه ما راهنمای انتخاب آسانسور را با تمام جزئیات شرح داده‌ایم.

آسانسور چیست؟

آسانسور یک وسیله حمل و نقل عمودی برای جا به جایی انسان و کالا در بین طبقات ساختمان‌های بلند است. امروزه اکثر آسانسور‌های مدرن توسط موتور‌های الکتریکی و با کمک یک وزنه تعادل از طریق سیستم کابل‌ها و قرقره‌ها حرکت می‌کنند.

علاوه بر این، در نوع دیگری از آسانسورها از سیال هیدرولیک برای بالا بردن کابین آسانسور استفاده می‌شود.

علاوه بر مصارف شخصی، آسانسور‌ها در بسیاری از زمینه‌ها مانند کشاورزی، تولید و غیره نیز استفاده می‌شوند.

انواع آسانسور بر اساس نیاز ما طبقه‌بندی می‌شوند. با ورودآسانسور به صنعت ساختمان‌سازی و معماری، هر روز بر تعداد ساختمان‌های بلند اضافه شد. آسانسورها را می‌توان به عنوان یک تکنولوژی تعیین‌کننده در تغییر بافت شهری طی 100 سال گذشته قلمداد کرد!

تماس با الماس آسانسور

کاتالوگ های شرکت الماس آسانسور

کاتالوگ کابین الماس آسانسور
کاتالوگ الماس آسانسور

محصولات شرکت الماس آسانسور

طراحی، اجرا و پشتیبانی آسانسور هیدرولیک

آسانسور هیدرولیک

طراحی، اجرا و پشتیبانی آسانسور خودروبر

آسانسور خودروبر

طراحی، اجرا و پشتیبانی آسانسور روملس

آسانسور روملس

طراحی، اجرا و پشتیبانی آسانسور کششی

آسانسور کششی

طراحی، اجرا و پشتیبانی آسانسور خانگی (هوم لیفت)

آسانسور خانگی (هوم لیفت)

طراحی، اجرا و پشتیبانی آسانسور تکفاز و خورشیدی

آسانسور تکفاز و خورشیدی

طراحی، اجرا و پشتیبانی آسانسور صنعتی

آسانسور صنعتی

طراحی، اجرا و پشتیبانی آسانسور گیرلس

آسانسور گیرلس

طراحی، اجرا و پشتیبانی آسانسور پانوراما

آسانسور پانوراما

طراحی، اجرا و پشتیبانی آسانسور باربر

آسانسور باربر

طراحی، اجرا و پشتیبانی آسانسور مسافربر

آسانسور مسافربر

طراحی، اجرا و پشتیبانی انواع پله برقی

پله برقی

تاریخچه آسانسور

تاریخچه بلند کردن بار‌ها با وسایل مکانیکی در حین عملیات ساخت ساختمان، حداقل به دوران روم بر می‌گردد. این بالابرها اکثرا توسط نیروی انسانی، حیوانی یا آب کار می‌کردند.

در سال ۱۸۰۰ در انگلستان، برای اولین بار از قدرت بخار برای بالابرها استفاده شد. در اوایل قرن ۱۹ بود که بالابر هیدرولیک معرفی شد. در این نوع بالابر، ایستگاه به یک پیستون (جک) متصل بود که با کمک یک پمپ بخار و فشار سیال حرکت می‌کرد.

تاریخچه آسانسور

البته در اوایل این نوع بالابرها برای انتقال بار استفاده می‌شدند چون هنوز برای استفاده مسافران ایمن نبودند. الیشا گریوز اوتیس، اولین کسبی بود که در سال ۱۸۵۳، آسانسور مسافر ایمن را معرفی کرد.

آسانسور چگونه کار می کند؟

نحوه کار آسانسور یا بالابر مشابه سیستم قرقره است. اگر یادتان باشد در قدیم برای برداشت آب از چاه از سیستم قرقره‌ای استفاده می‌شد. سطل به یک طناب که روی یک چرخ قرار داشت بسته می‌شد که با کمک آن، بالا آوردن آب بسیار آسان بود.

در آسانسور‌های فعلی از همین مفهوم برای بالا و پایین رفتن استفاده می‌شود. تفاوت اصلی بین این دو در این است که سیستم‌های قرقره چاه آب به صورت دستی کار می‌کنند، در حالی که بالابرها از مکانیسم‌های پیچیده‌ای برای جابه جایی کابین آسانسور استفاده می‌کند.

آسانسور یک جعبه فلزی در اشکال مختلف است که به یک طناب فلزی بسیار محکم (سیم بکسل) متصل می‌شود. طناب فلزی سخت از میان نواری روی آسانسور تا موتورخانه عبور می‌کند. در موتورخانه یک چرخ طناب فلزی را محکم نگه می‌دارد.

این سیستم توسط یک موتور کار کند. هنگامی که سوئیچ روشن است، موتور را می‌توان با بالا و پایین رفتن یا توقف آسانسور فعال کرد.

آسانسور از اجزای مختلفی مانند سیستم کنترل سرعت، موتور الکتریکی، ریل، کابین، شفت، درب (دستی و اتوماتیک)، واحد محرکه، بافر و دستگاه ایمنی تشکیل شده است.

قطعات اصلی آسانسورهای الكتریكی

  • وسایل تعلیق كاری كابین وزنه تعادل كه می تواند سیم بكسل فولادی و یا زنجیر باشد.
  • وسیله رانش كه محرك آسانسور است و شامل موتور الكتریكی، گیربكس، ترمز، فلكه كششی و یا دنده زنجیر، شاسی ماشین و... می‌شود.
  • كابین كه مسافرین و یا بار را حمل می كند، شامل: یوك (چهار چوبی فلزی است و كابین از طریق آن به سیستم تعلیق متصل می شود)، كف كابین (كه بار را نگهداری می‌كند)، سیستم تعلیق، راهنماها (كه باعث هدایت كابین در مسیر حركت خود می‌شود)، سیستم ایمنی، درب كابین و محرك درب
  • وزنه تعادل كه برای جبران وزن كابین و قسمتی از ظرفیت بكار م‌رود .
  • چاه آسانسور: این فضا قسمتی یا تماما پوشیده است و از كف چاله تا سقف (كف موتورخانه) ادامه دارد در این فضا كابین و وزنه تعادل حركت می كنند و شامل ریلهای راهنما برای كابین و وزنه تعادل و درهای طبقات و ضربه گیر در كف چاه می باشد .
  • سیستم ایمنی: یك وسیله مكانیكی است كه در صورت بروز هر گونه خرابی ، یا شل شدن سیم بكسل (زنجیر تعلیق) وسیله توقف و نگاهداشتن كابین و یا وزنه تعادل در روی ریل راهنما می باشد و اگر سرعت كابین در جهت پائین رفتن از مقدار مشخص شده ای تجاوز كند این مكانیز عمل می نماید ، عملكرد این مكانیزم توسط گاورنر كه معمولاً در موتورخانه است شروع می شود .
  • ضربه گیرها: كابین یا وزنه از حدود تعیین شده در چاهك گذشته و امكان برخورد با كف چاهك پیش می آید این وسیله از برخورد خشن جلوگیری می نماید . ضربه گیر ممكن است از جنس پلی اورتان ، فنر یا نوع روغنی انتخاب شود كه بستگی به سرعت اسمی داشته و طوری طراحی می شود تا انرژی جنبشی كابین یا وزنه تعادل را جذب كرده (نوع فنری) و یا مستهلك نماید .
  • تجهیزات الكتریكی كه شامل امكانات ایمنی و روشنایی نیز می‌گردد .
  • سیستم كنترلی

راهنمای خرید آسانسور

آیا قصد خرید آسانسور برای خانه، آپارتمان، ساختمان اداری، کارخانه، انبار یا هتل خود را دارید؟ بسیار مهم است که بدانید هنگام خرید آسانسور دنبال چه چیزی هستید! در ادامه ما راهنمای خرید آسانسور را قدم به قدم برای شما شرح خواهیم داد.

نکاتی که باید هنگام خرید آسانسور بدانید!

به جز طراحی ظاهری آسانسور، عوامل زیادی هستند که باید در نظر گرفته شوند. چند نکته مهم وجود دارد که باید قبل از خرید آسانسور جدید برای خانه یا محل کار خود بدانید!

  • وب سایت‌ها و گواهینامه ISO

نباید با دیدن وب سایت‌های زیبا و جذاب، تحت تأثیر قرار بگیرید. ساخت این سایت‌های جذاب چند روزه، بسیار ساده است و هزینه ساخت آن‌ها هم ناچیز است.

امروزه گواهینامه‌های ISO 9001 بسیار گمراه‌کننده هستند که به صورت غیر تخصصی و با قیمت بسیار پایین در دسترس همگان قرار دارند.

راهنمای خرید آسانسور

  • هدف از خرید آسانسور چیست؟

باید بدانید که هدفتان از خرید آسانسور چیست؟ این به شما کمک می‌کند که گزینه‌های خود را برای خرید آسانسور محدودتر کنید و فقط مدل‌هایی را انتخاب کنید که از نظر طراحی و کاربرد مناسب باشند.

  • چند بار در روز و برای چند مدت می‌خواهید از آسانسور استفاده کنید؟

کارکرد آسانسور به معنی تعداد دفعات استفاده از آن در طول یک روز می‌باشد. به عنوان مثال، یک آسانسور که قرار است در یک خانه شخصی با طبقات کم نصب شود (استفاده از ۱۵ تا ۲۰ بار در روز) این را می‌توان یک کارکرد سبک نامید.

در حالی که آسانسور نصب شده در یک ساختمان اداری با (بیش از ۶۰ بار استفاده در ساعت) می‌تواند یک کارکرد سنگین محسوب شود.

اجزای مورد استفاده در این آسانسور‌ها می‌توانند درجه‌بندی‌های مختلفی داشته باشند و بر قیمت آن‌ها نیز تأثیر بگذارند.

ممکن است دو آسانسور با طراحی یکسان و ظاهری یکسان، کارکرد متفاوت و در نتیجه قیمت متفاوت داشته باشند.

همچنین بیشتر اوقات مالک آسانسور به طور شخصی خرید آن را انجام نمی‌دهد و رابطی که خرید آسانسور را انجام می‌دهد کارکرد و طول عمر آسانسور را مد نظر قرار نمی‌دهد.

در بسیاری از موارد، تمرکز فقط روی قیمت پایین آسانسور است. هنگامی که تولید‌کننده آسانسور قیمت مناسب و خوبی را دریافت نمی‌کند، این موضوع کیفیت و طول عمر آسانسور را تحت تأثیر قرار می‌دهد. بسیاری از اوقات، طول عمر کم آسانسور و بی‌کیفیتی آن پس از ۲/۳ سال آشکار می‌شود که دیگر دیر شده است.

  • آسانسور شما چگونه طراحی شده است؟

این یک فاکتور کاملاً مهم است. متأسفانه امروزه وقتی شما از طراحی صحبت می‌کنید، فقط مباحثی در خصوص طراحی داخلی کابین و درب آسانسور به میان می‌آید و این تعریفی درست و منطقی نیست.

در واقع طراحی به این معنی است که آیا شرکت سازنده آسانسور، زیرساخت و توانایی طراحی مکانیکی و الکتریکی آسانسور را دارد؟

در بسیاری از مواقع خریدار فقط تحت تأثیر فضای داخلی و فانتزی آسانسور و یا طراحی نهایی آن قرار می‌گیرد.

اغلب تولید‌کننده قیمت بالای آسانسور را به حساب طراحی نهایی آن و روشنایی LED داخل آن می‌گذارد. در حالی که دیگر جنبه‌های مهم مانند کارکرد و طول عمر آن نیز باید بررسی شوند.

اگر در حال خرید یک آسانسور خانگی هستید، طراحی داخلی آن ممکن است برای شما مهم باشد اما نیاز اصلی شما از خرید آسانسور نمی‌تواند طراحی زیبا و فانتزی و یا نورپردازی داخلی آن باشد!

  • در مورد تعیین فضا و طراحی داخلی آسانسور تا چه اندازه حق انتخاب دارید؟

آیا می‌توانید در طراحی آسانسور مورد نظر خود تغییرات جزئی ایجاد کنید؟

آیا تولید‌کنندگان آسانسور شما می‌توانند درطراحی الکتریکی و مکانیکی (نه تنها دکوراسیون داخلی) اصولی عمل کنند؟

برای مثال آیا شرکت تولید‌کننده، توانایی ساخت آسانسورهایی‌ایده‌آل با اشغال کمترین فضا برای طاق، ستون و بدنه را دارد یا خیر و مورد دیگر اینکه آیا رعایت نکات ایمنی و اصول کیفیتی مطابق با کد‌های آسانسور و استاندارد‌های ساخت آن انجام گرفته است
یا خیر؟

فروش آسانسور

  • آیا شرکت تولید‌کننده آسانسور، گارانتی و خدمات پشتیبانی مناسب برای آن در نظر می‌گیرد؟

فروش آسانسور توسط شرکت طرف همکاری شما نباید پایان کار باشد! واقعیت این است که یک شرکت آسانسور معتبر باید بعد از فروش آسانسور هم همواره خدمات سرویس و نگهداری دستگاه شما را انجام دهد. همچنین در صورت خرابی، باید بتواند در سریعترین زمان به داد شما برسد!

  • ایمنی آسانسور

یکی از مهمترین اولویت‌های شما در هنگام خرید آسانسور، باید ایمنی آن باشد. اطمینان حاصل کنید که آسانسور شما بالاترین استاندارد‌های ایمنی را دارد و برای استفاده روزانه قابل اعتماد است. آسانسور شما باید دارای ویژگی‌های ایمنی ویژه‌ای از جمله فرود اضطراری باشد که در صورت قطع برق، به نزدیکترین طبقه باز شود و قفل درب را باز کند تا مسافران بتوانند با خیال راحت از آنجا خارج شوند.

به طور کلی برای خرید آسانسور، به این مورد توجه کنید که به چه نوع آسانسوری نیاز دارید.

مراحل خرید آسانسور

قبلا مفصل درباره انواع آسانسور با طراحی و کاربرد مختلف صحبت کردیم. آنها عبارتند از:

  • آسانسور داخل منزل
  • آسانسور بیرون منزل
  • آسانسور برج‌های شیشه‌ای
  • آسانسور ساختمان‌های تجاری
  • آسانسور خدماتی
  • آسانسور کالابر یا رستورانی

مراحل انتخاب آسانسور شامل بررسی محل، سبک زندگی و دیگر نیاز‌های شماست. شما باید موارد متعددی را برای خرید یک آسانسور درنظر بگیرید و خوشبختانه در این مسیر تنها نیستید.

هنگامی که برای خرید یک آسانسور به نمایندگی مراجعه می‌کنید، می‌توانید در مورد نحوه کارکرد تکنیکی انواع مختلف آسانسور، اطلاعات کسب کنید و انتخاب بهتری داشته باشید.

مراحل گام به گام خرید آسانسور:

  1. مکانی را برای نصب آسانسور انتخاب کنید.
  2. نوع کابین آسانسور را انتخاب کنید.
  3. تغییرات مورد نظر جهت بالا بردن کارایی آسانسور را انجام دهید.
  4. قطعات الکتریکی را انتخاب کنید.
  5. در‌های آسانسور و اپراتور‌ها را انتخاب کنید.
  6. سیستم محرک آسانسور را انتخاب کنید.
  7. نمایندگی مجاز تولید‌کننده آسانسور را پیدا کنید

فروش آسانسور: راهنمای انتخاب آسانسور با بهترین قیمت

امروزه، ساختمان‌های بلند و پرتراکم مسکونی، تجاری و خدماتی، بسیار رایج شده‌اند. اکثر شهر‌های بزرگ ایران مانند تهران و کرج، آمار فروش آسانسور بالایی را طی چند سال اخیر تجربه کردند. همین امر باعث شده تا کیفیت اجرایی برخی شرکت‌ها به شدت پایین بیاید که می‌تواند به ضرر مشتری باشد.

چه کاری انجام دهیم تا هنگام خرید آسانسور بتوانیم به بهترین کیفیت دست پیدا کنیم؟ در ادامه به برخی نکات در این زمینه اشاره خواهیم کرد.

شرکت فروش آسانسور در تهران و کرج

انتخاب شرکت معتبر برای خرید آسانسور

هنگامی که یک ساختمان بلند ساخته می‌شود، قطعاً نیاز به یک سیستم جابجایی داخلی برای ساکنین و وجود دارد. آسانسور به عنوان یکی از بهترین راه‌حل‌ها، دارای مزایایی از جمله افزایش راحتی و سرعت جابجایی، کاهش زمان صرف شده در رفت و آمد و بهبود امنیت است.

اما اگر این آسانسور توسط متخصصان مجرب مونتاژ نشود، نه تنها آسایشی برای شما به همراه ندارد، بلکه باعث خسارت و هزینه زیادی برای مصرف‌کننده می‌شود.

ویژگی‌های شرکت معتبر فروش آسانسور عبارتند از:

  • تجربه و تخصص: شرکت باید دارای تجربه و تخصص کافی در زمینه طراحی، تولید، نصب و خدمات پس از فروش آسانسور باشد.
  • استاندارد‌های ایمنی: شرکت باید آسانسور‌های خود را بر اساس استاندارد‌های ایمنی معتبر داخلی و بین‌المللی تولید کند.
  • کیفیت ساخت: آسانسور‌های تولیدی شرکت باید دارای کیفیت ساخت بالا و قطعات با کیفیت باشند تا عمر آن‌ها بالا باشد.
  • خدمات پس از فروش: فروش آسانسور نباید پایان راه باشد! شرکت باید خدمات پس از فروش کامل و قابل اعتمادی ارائه دهد، از جمله خدمات نگهداری، تعمیر و نگهداری منظم آسانسور‌ها.
  • قیمت مناسب: شرکت باید قیمت مناسبی برای آسانسور‌های خود تعیین کند که با کیفیت ساخت بالا همراه باشد.
  • گواهینامه‌های استاندارد: شرکت باید دارای گواهینامه‌های استاندارد مربوط به آسانسور‌های خود باشد.
  • مشتری‌مداری: شرکت باید به مشتریان خود احترام بگذارد و نیاز‌های آن‌ها را در نظر بگیرد و برای حل مشکلات آن‌ها قابل دسترس باشد.

شرکت الماس آسانسور با دارا بودن تمام موارد بالا می‌تواند یک گزینه مناسب برای مشتریان در زمینه فروش آسانسور در ایران باشد.

انتخاب صحیح آسانسور

در بازار، انواع آسانسور‌های مختلفی وجود دارند که به دلیل نیاز و شرایط مختلف ساختمان‌ها، با استفاده از آن‌ها می‌توان نیاز‌های متفاوت را برطرف کرد. دانستن اینکه کدام سیستم آسانسور بهترین گزینه برای ساختمان شما می‌باشد، بسیار مهم است!

انواع سیستم‌های حرکتی آسانسور‌ها شامل آسانسور‌های کششی، هیدرولیکی و گیرلس می‌شوند.

آسانسور کششی:

این نوع آسانسور نیاز به موتورخانه دارد که به وسیله موتور و گیربکس و با استفاده از سیم بکسل کابین را بین طبقات جا به جا می‌کند.

این نوع سیستم آسانسور محدودیت ارتفاع ندارد و برای ساختمان‌ها با ارتفاع بالا مناسب است.

آسانسور هیدرولیکی:

آسانسور هیدرولیکی از جمله پر استفاده‌ترین نوع آسانسور‌ها هستند. در این نوع آسانسور، از یک موتور هیدرولیک با پمپ و کنترلر استفاده می‌شود. حرکت کابین به بالا و پایین، توسط فشار روغن هیدرولیکی انجام می‌شود.

این گزینه برای آسانسور‌های مخصوص فضای داخلی ساختمان یا اصطلاحاً هوم لیفت و همچنین بالابر‌های با ظرفیت بالا مانند آسانسور خودروبر و باربر مناسب است.

آسانسور گیرلس:

برای نصب آسانسور با این نوع سیستم حرکتی، نیاز به ساخت موتور خانه در ساختمان نیست! آسانسور گیرلس از جدیدترین تکنولوژی‌ها استفاده می‌کند و قدرت بسیار بالایی را به همراه دارد.

پر استفاده‌ترین نوع آسانسور‌ها که از این نوع سیستم حرکتی استفاده می‌کند، آسانسور‌های روملس است.

مشاوره فروش آسانسور

برای خرید آسانسور باید ابتدا نیازمندی‌ها و شرایط خاص خود را مشخص کنید. سپس می‌توانید با مشاوران و کارشناسان شرکت الماس آسانسور تماس بگیرید تا با بررسی نیاز‌های شما، طرح مناسبی را پیشنهاد دهند.

فراموش نکنید که که انتخاب شرکت سازنده آسانسور نیز بسیار مهم است. باید به دنبال یافتن شرکتی با تجربه و دارای گواهینامه‌های معتبر صنعت آسانسور برای طراحی و نصب آسانسور باشید.

نصب آسانسور

نصب آسانسور نیز باید توسط کارشناسان و تکنسیسن‌های مجرب و با تجربه انجام شود. قبل از نصب، باید اطمینان حاصل شود که آسانسور با مشخصات فنی و الزامات ایمنی مطابقت دارد.

در صورت عدم رعایت این موارد، ممکن است خطراتی در آینده برای ساکنین ساختمان به وجود آید. همچنین، پس از نصب آسانسور، باید به دوره‌های بازرسی دوره‌ای و نگهداری آن توسط کارشناسان مجرب اهمیت دهید تا از سلامت و عملکرد صحیح آن اطمینان حاصل شود.

ما بر این باوریم که فروش آسانسور به مشتری پایا کار نیست! خدمات پس از فروش و نگهداری دوره‌ای جز مهمترین سیاست‌های شرکت الماس آسانسور است.

شرکت فروش آسانسور در تهران

فروش آسانسور یکی از مهمترین خواسته‌های شرکت‌های ساخت و نصب آسانسور است. اما این نباید تنها هدف باشد!

شرکت‌هایی که در زمینه فروش آسانسور فعالیت می‌کنند، باید توانایی ارائه انواع آسانسور با مشخصات فنی و ایمنی مطابق با نیاز‌های مشتریان را داشته باشند. استفاده از قطعات با کیفیت و ارئه خدمات ۲۴ ساعته نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

به علاوه، شرکت مورد نظر باید قیمت آسانسور را با توجه به نوع و مشخصات آن، ارائه کند. در این راستا، شرکت فروش آسانسور الماس آسانسور با مشاوره و کمک کارشناسان خود، بسته‌های قیمتی مختلف را به مشتریان خود ارائه می‌دهند.

الماس آسانسور تا کنون موفق شده آمار فروش آسانسور خود را به بیش از ۱۲۵۰ دستگاه در سراسر ایران و کشور‌های همسایه برساند!

شرکت فروش آسانسور در کرج

با توجه به رشد بازار، شرکت‌های فروش آسانسور با بازار رقابتی روبه‌رو شده‌اند و برای جذب مشتریان، باید خدمات بهتر و قیمت مناسب‌تری نسبت به رقبا ارائه دهند. ما با ارائه بهترین خدمات طراحی، تولید، نصب و نگهداری آسانسور همواره تلاش کردیم تا بهترین خدمات را به مشتریانمان ارائه کنیم.

در نهایت، با توجه به اهمیت ویژه‌ای که آسانسور در ساختمان‌های مختلف دارد، انتخاب شرکت فروش آسانسور معتبر با توجه به تجربه و گواهینامه‌های لازم، امری حیاتی است.

در صورتی که قصد خرید آسانسور دارید، بهتر است با مشاوران و کارشناسان مجرب ما تماس بگیرید و نیاز‌های خود را با آن‌ها مطرح کنید تا شما را راهنمایی کنند.

آسانسور

با انواع آسانسور بیشتر آشنا شوید!

با افزایش جمعیت و گسترش شهرنشینی، ساخت ساختمان‌های با ارتفاع زیاد به شدت افزایش یافته است. استفاده از انواع آسانسور در این ساختمان‌ها یک امر طبیعی برای راحت‌تر کردن تردد افراد بین طبقات می‌باشد. اگر به این موضوع کمی بیشتر فکر کنیم خواهیم یافت که در واقع آسانسور‌ها شاهراه‌های اصلی ساختمان‌ها می‌باشند، و نبود آن‌ها زندگی در ساختمان‌های چند طبقه غیر ممکن می‌کند.

همانطور که می‌دانیم از انواع آسانسور در مکان‌ها و شرایط گوناگونی استفاده می‌شود. با توجه به موقعیت ساختمان و نوع کاربری آن، آسانسور مورد نظر طراحی و ساخته می‌شود. فرقی ندارد که شما آسانسور را برای یک ساختمان ۱۰ طبقه می‌خواهید، یا برای یک کارخانه، در هر صورت می‌توان از انواع آسانسور برای هر مکانی استفاده کرد.

شاید با خود فکر کنید که آسانسور‌ها علاوه بر ظاهر تنوع زیادی ندارند. اما باید بگویم که آسانسور‌ها از انواع مختلفی تشکیل شده‌اند که هر کدام مزایا و قابلیت‌های خود را دارد. همچنین این آسانسورها دارای مکانیزم خاص خود می‌باشند و ممکن است با دیگری از نظر شکل ظاهری نیز متفاوت باشند. از نظر ظرفیت و وزن قابل تحمل هم هر آسانسور با دیگری تفاوت‌هایی دارد.

شرکت الماس آسانسور به عنوان یکی از بزرگترین فعالان ساخت و اجرای آسانسور در کشور، آماده اجرای انواع آسانسور‌های موجود با کاربری‌های متفاوت برای مشتریان خود می‌باشد. ما در این مطلب تلاش می‌کنیم تا شما را با انواع آسانسور بیشتر آشنا کرده، تا بتوانید بهترین انتخاب را برای خود داشته باشید.

 ما همیشه تلاش کردیم با ارائه محصولاتی با کیفیت جهانی رضایت مشتریان خود را جلب کنیم که این امر را به راحتی می‌توان از سابقه فعالیت ما مشاهده کنید. با ما همراه باشید تا با انواع آسانسور شرکت الماس آسانسور و نوع کاربری آن‌ها آشنا شوید.

انواع آسانسور

آسانسورهای هیدرولیکی | محبوبترین آسانسور

امروزه استفاده از سیستم هیدرولیک در انواع آسانسور، یکی از بهترین گزینه‌ها در ساخت آن می‌باشد. سیستم هیدرولیک جایگزین مناسبی برای سیستم کششی است که نه تنها از امنیت بیشتری برخوردار می‌باشد، بلکه هزینه‌های نهایی را نیز به شدت کاهش می‌دهد.

شما از آسانسور‌های هیدرولیک می‌توانید در بسیاری از مکان‌ها استفاده کنید. شاید در زندگی روزمره اکثر آسانسور‌هایی که مشاهده کنید از این نوع باشد زیرا در بین کارفرمایان بسیار محبوب است.

از انواع آسانسور هیدرولیک می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

آسانسور هیدرولیک دو نفره: این آسانسور به واسطه ابعاد کوچکی که دارد، برای منازل و ساختمان‌های دوبلکس بسیار مناسب است.

آسانسور هیدرولیک رستوران: آسانسور‌هایی که در رستوران‌های چند طبقه برای جابجایی غذا و افراد استفاده می‌شود، معمولاً از این نوع می‌باشد.

آسانسور هیدرولیک با کاربری مغازه: در مغازه‌های کوچک برای جابجایی افراد و قطعات در بین طبقات از این نوع آسانسور بهره می‌برند.

آسانسور هیدرولیک ویلچربر: همانطور که از نام این آسانسور مشخص است، کاربری آن برای استفاده در منازل و سازمان‌هایی که به افراد مسن و معلول خدمات می‌دهند می‌باشد.

آسانسور هیدرولیک مخصوص فروشگاه‌ها: بیشترین آسانسور‌هایی که در فروشگاه‌ها مشاهده می‌کنید از نوع هیدرولیک است.

آسانسور‌های هیدرولیک متحرک: این نوع از آسانسور هیدرولیک، نسبت به دیگر موارد مشابه قیمت بالاتری دارد.

برای مشاهده جزئیات و مشخصات فنی انواع آسانسور هیدرولیک، و همچنین بررسی دقیق این نوع آسانسور، لطفاً صفحه بررسی آسانسور‌های هیدرولیکی الماس آسانسور را مطالعه کنید.

انواع آسانسور و کاربرد آنها

آسانسورهای کششی | پراستفاده‌ترین نوع آسانسور

یکی از پر استفاده‌ترین انواع آسانسور، آسانسور‌های کششی می‌باشد. در این نوع از آسانسور‌ها کابین به وسیله سیم بکسل و شیار فلکه کششی، که توسط یک موتور به حرکت در می‌آید، در بین طبقات تردد می‌کند.

کیفیت و نوع عملکرد آسانسور‌های کششی، به موتور مورد استفاده در آن بستگی دارد. این نوع از آسانسور‌ها هم به صورت گیربکسی و هم بدون گیربکس قابل استفاده می‌باشد. هرچه کیفیت قطعات به کار رفته در آسانسور‌های کششی بالاتر باشد، عملکرد آن نرم‌تر و بهتر می‌باشد. آسانسور‌های کششی به فضایی برای قرارگیری موتور آسانسور یا همان موتورخانه نیاز دارند.

برای ساخت انواع آسانسور کششی در اکثر مواقع موتورخانه در بالای گودال آسانسور قرار می‌گیرد، اما در مواردی در پایین نیز قابل ساخت می‌باشد.

اگر تمایل دارید تا مشخصات فنی و جزئیات اسانسور‌های کششی را بیشتر بدانید، حتماً از صفحه آسانسور‌های کششی شرکت الماس آسانسور بازدید کنید.

انواع آسانسور- الماس آسانسور

آسانسور های روملس | نسل جدید آسانسورها

آسانسور‌های روملس به بالابر‌هایی گفته می‌شود که فاقد موتورخانه هستند. این نوع از آسانسور به دلیل تکنولوژی و نوع طراحی که دارند، برای ساختمان‌هایی که از فضای کافی برای ساخت اتاق موتورخانه آسانسور برخوردار نیستند، بسیار مناسب می‌باشد.

انواع آسانسور روملس به دلیل امکانات و مزایایی که دارند، هر روز بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد و جایگزین مناسبی برای آسانسور‌های هیدرولیک و کششی می‌باشد. این نوع از آسانسور‌ها به منظور صرفه‌جویی در فضا طراحی شده‌اند.

در آسانسور‌های روملس تمامی تجهیزات سیستم موتور و سیستم کنترل آسانسور بالای کابین و در چاه آسانسور نصب می‌گردد. موتور‌هایی که در آسانسور‌های روملس استفاده می‌شود از نوع بدون گیربکس(گیرلس) می‌باشد.

برخی از مزایای آسانسور روملس عبارت است از:

  • نیاز به فضای کمتر برای استفاده
  • صرفه‌جویی در مصرف انرژی
  • مناسب برای ساختمان‌های کوچک و متوسط
  • مناسب برای موقعیت‌های جغرافیایی سیل خیز
  • هزینه پایین نصب
  • صدای کم و عملکرد بسیار
  • ایمنی بسیار بالا
  • سرویس و نگهداری آسان‌تر

آسانسور‌های روملس یکی از جدیدترین انواع آسانسور می‌باشند که به سرعت در حال جایگزینی با سانسور‌های قدیمی است. برای مشاهده جزئیات و بررسی دقیق‌تر این نوع از آسانسور، حتماً صفحه آسانسور‌های روملس شرکت الماس آسانسور را مشاهده نمایید.

الماس آسانسور مجری و متخصص انواع آسانسور شیک و مدرن با تکنولوژی روز دنیا...

09120310467 - 09123136762 - 02122224106

انواع آسانسور

آسانسورهای بدون گیربکس یا گیرلس

سیستم محرکه گیرلس را می‌توان یکی از به روزترین تکنولوژی‌ها در صنعت آسانسور دانست. در سیستم محرکه گیرلس، گیربکس تبدیل دور حذف شده، و به جای آن کنترلر تغییر سرعت از طریق کاهش و افزایش فرکانس و ولتاژ جایگزین شده است. حجم این سیستم بسیار کم است و به راحتی می‌توان از آن در داخل گودال آسانسور استفاده نمود. با استفاده از این تکنولوژی، اتاقک موتورخانه در بالای آسانسور حذف شده و در هزینه‌های ساختمان به مقدار زیادی صرفه‌جویی می‌شود.

در این نوع از موتور‌ها از گیربکس استفاده نشده و همین امر باعث نرم‌تر کار کردن آسانسور می‌شود. میزان لرزش کابین در آسانسور‌های گیرلس به شکل چشمگیری کمتر از نمونه‌های مشابه می‌باشد. به دلیل اینکه در این نوع از موتور‌ها از گیربکس استفاده نشده، مصرف برق و انرژی آن‌ها تا ۵۰ درصد کمتر از آسانسور‌های دیگر می‌باشد. حجم کوچک، نصب سریع، و و هزینه‌های کم سرویس، از جمله ویژگی‌های این نوع از آسانسور‌ها می‌باشد.

از مزیت‌های انواع آسانسور گیرلس می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مصرف بسیار کمتر انرژی
  • امکان نصب موتور در گودال آسانسور و نیاز نداشتن به موتورخانه
  • به واسطه نبود موتورخانه در بالای آسانسور، امکان توقف در پشت بام وجود دارد
  • سرعت بالاتر
  • کاهش هزینه‌های ساخت و نگهداری در این نوع آسانسور

موتور‌های گیرلس مورد استفاده شرکت الماس آسانسور، از معروفترین و بهترین برند‌های آلمانی و ایتالیایی می‌باشد. برای مشاهده جزئیات این نوع موتور‌ها، و بررسی دقیق‌تر آسانسور گیرلس، صفحه آسانسور‌های گیرلس شرکت الماس آسانسور را مطالعه نمایید.

انواع آسانسور

آسانسورهای هوم لیفت | بالابرهای خانگی

آسانسور‌های هوم لیفت، همان آسانسور‌های هیدرولیک می‌باشند که به صورت خانگی و با ابعاد کوچک ساخته می‌شوند. استفاده از این نوع آسانسور‌ها در فضای داخلی خانه بسیار شایع است و مناسب مکان‌هایی می‌باشد که فضای کافی برای نصب آسانسور‌های کششی در آن وجود ندارد.

به واسطه نوع کاربری این نوع آسانسور، هزینه تمام شده آن بسیار پایین‌تر از نمونه‌های مشابه خواهد بود. آسانسور‌های هوم لیفت برای ساختمان‌های با تعداد طبقات کم، ویلا‌ها و ساختمان‌های دوبلکس بسیار مناسب است.

این نوع از انواع آسانسور برای ساختمان‌های قدیمی که امکان نصب و راه‌اندازی انواع آسانسور در آن‌ها وجود ندارد بسیار مناسب می‌باشد. ظرفیت این نوع از آسانسور‌ها بین ۲ تا ۶ نفر می‌باشد و نیازی به گودال آسانسور برای راه‌اندازی آن نیست. آسانسور‌های خانگی به وسیله جک‌های هیدرولیکی در بین طبقات تردد می‌کنند.

برخی از مزایای آسانسور‌های هوم لیفت عبارتند از:

  • قابل استفاده در هر کجا از ساختمان
  • ایمنی مناسب
  • دادن جلوه لوکس به منزل شما
  • مناسب برای سالمندان و افرادی که توانایی تردد از پله‌ها را ندارند

انواع آسانسور هوم لیفت دارای ویژگی‌های بسیار زیادی می‌باشند. شما می‌توانید از طریق صفحه بررسی آسانسور‌های خانگی شرکت الماس آسانسور، تمام جزئیات مربوط به این نوع بالابر را مشاهده کنید.

انواع آسانسور

آسانسورهای صنعتی یا باربر

یکی از بهترین گزینه‌ها برای کارخانجات، کارگاه‌ها، انبار‌ها، انواع فروشگاه‌ها و ساختمان‌های مسکونی، آسانسور‌های صنعتی یا باربر می‌باشد. این نوع از آسانسور‌ها به واسطه طراحی خود، قابلیت حمل وزن بالایی از کالا و افراد را در بین طبقات دارند.

در ساخت این نوع از آسانسور‌ها، هیچ گونه محدودیتی برای ارتفاع وجود ندارد. با توجه به موقعیت مکانی آسانسور و نوع کاربری آن، اندازه و ارتفاع طراحی شده، و در محل مورد نظر نصب می‌گردد.

این نوع از انواع آسانسور، با توجه به کاربری که دارند، دارای قابلیت‌ها و ویژگی‌های خاصی نیز هستند. آسانسور‌های صنعتی و باربر از ایمنی بسیار بالایی برخوردار می‌باشند. همچنین آسانسور‌های باربر ضد اشتعال، ضد انفجار و ضد آب نیز هستند.

انواع آسانسور باربر از قطعات بسیار با کیفیتی ساخته می‌شوند تا به راحتی بتوانند شرایط محیطی نامناسب انواع محیط‌های صنعتی را تحمل کنند. شرایط بد محیطی مانند رطوبت بالا یا گرد و غبار هیچگونه تأثیری بر قطعات و تجهیزات این نوع از آسانسور‌ها ندارد. عمر بالای تجهیزات به کار رفته در آسانسور‌های باربر، شرایطی را فراهم می‌کند تا این نوع از آسانسورها کمتر به سرویس و نگهداری احتیاج پیدا کنند.

برخی از مزایای آسانسور‌های باربر شرکت الماس آسانسور عبارت است از:

  • استفاده از قطعات اصلی و با کیفیت
  • قابلیت فرود اضطراری در زمان قطعی برق
  • مجهز به سنسور‌های سقفی قطع اتوماتیک
  • مجهز و انواع شیر هیدرولیک ترکیدگی و فشار شکن برای بالا بردن امنیت آسانسور
  • مجهز به موتورخانه الکتروهیدرولیک پرقدرت
  • قابل اجرا در ابعاد و طراحی مورد نیاز کارفرما
  • دارای قفل دستی ضد سقوط برای بالا بردن امنیت آسانسور
  • مجهز به انواع سنسور‌های هشدار جهت بالا بردن ایمنی

در صورتی که تمایل دارید مشخصات این نوع از آسانسور‌های شرکت الماس آسانسور را مشاهده کنید، از صفحه آسانسورهای صنعتی دیدن کنید.

انواع آسانسور در شرکت الماس آسانسور

آسانسورهای خودروبر | تردد عمودی خودرو در ساختمان

این موضوع که با افزایش جمعیت و بیشتر شدن تعداد خودرو‌ها در میان خانواده‌ها، نبود جای پارک و همچنین فضای مناسب پارکینگ در منازل، به یک مشکل جدی برای حفظ امنیت خودرو‌ها تبدیل شده است، غیر قابل انکار می‌باشد. در بسیاری از ساختمان‌های با ارتفاع بالا، معمولاً فضای کافی ساخت پارکینگ برای همه ساکنان وجود ندارد. آسانسور خودروبر را می‌توان بهترین گزینه برای استفاده در جوامع امروزی دانست.

با پیشرفت تکنولوژی شما به راحتی قادر خواهید بود تا به وسیله انواع آسانسور خودرو بر، وسایل نقلیه خود را را بین طبقات جابجا کنید و از تمامی فضای زمین ساختمان به بهترین شکل بهره ببرید.

این نوع از آسانسور‌ها نه تنها برای استفاده در منازل مناسب می‌باشند، بلکه برای انواع محیط‌های مختلف مانند نمایشگاه‌های اتومبیل، گاراژ‌ها و غیره قابل طراحی و اجرا می‌باشد.

نصب و راه‌اندازی آسانسور‌های خودرو بر نیازمند تجربه و توانایی لازم و همچنین به کارگیری از تمامی پتانسیل‌های موجود برای کاهش هزینه‌ها می‌باشد. شرکت الماس آسانسور پیشرو اجرای آسانسور‌های خودروبر در کشور با چندین پروژه موفق در این زمینه، آماده ارائه خدمات می‌باشد.

ما مفتخر به طراحی و اجرای اولین خودرو بر به ارتفاع ۵۰ متر، با ۱۷ توقف، و با توانایی حمل ۱۵ تن وزن در کشور می‌باشیم.

برای بررسی جزئیات کامل انواع آسانسور خودرو بر، و همچنین مشاهده تمامی اطلاعات فنی در مورد این آسانسور، به صفحه بررسی آسانسور خودروبر الماس آسانسور مراجعه کنید.

انواع آسانسور شیک

آسانسورهای پانوراما | جلوه لوکس ساختمان شما

لوکس‌ترین انواع آسانسور مورد استفاده در منازل و ساختمان‌های اداری تجاری، آسانسور‌های پانوراما یا شیشه‌ای می‌باشد. کابین این نوع از آسانسور‌ها تماماً از شیشه مخصوص می‌باشد و امکان دید ۳۶۰ درجه به محیط بیرون را به مسافر می‌دهد. همچنین آسانسور شیشه‌ای برای افرادی که دچار ترس از فضا‌های بسته هستند، بسیار مناسب می‌باشد.

آسانسورهای پانوراما را می‌توان لوکس‌ترین نوع آسانسور‌ها دانست. با توجه به نیاز افراد، امکان نصب آسانسور پانوراما در ساختمان‌های دوبلکس، ویلایی، مجتمع‌های مسکونی، مراکز تجاری و اداری وجود دارد.

آسانسور‌های شیشه‌ای با زیبایی منحصر به فرد خود، جلوه‌ای خاص به ساختمان شما می‌بخشد. همچنین این آسانسور‌ها می‌توانند در مراکز فروشگاهی، به عنوان یک تبلیغ‌کننده منحصر به فرد برای فروشندگان عمل کند. از آنجایی که هنگام تردد با آسانسور‌های پانوراما تمام محیط بیرون قابل مشاهده است، دید بهتری از فروشگاه‌ها و مغازه های‌ اطراف را فراهم می‌کند.

آسانسور‌های شیشه‌ای را می‌توان با انواع سیستم‌های موجود هیدرولیک و کششی راه‌اندازی کرد. جنس کابین آسانسور پانوراما از شیشه لمینت می‌باشد که در مقابل ضربه و برخورد بسیار مقاوم است. این نوع از شیشه‌ها ضد خش هستند و در صورت شکستگی نیز در جای خود ثابت می‌ماند و پودر نمی‌شود.

کابین انواع آسانسور شیشه‌ای با توجه به سلیقه کارفرما می‌تواند در اشکال مختلف ساخته شود. آسانسور پانوراما با کابین گرد، یکی از محبوب‌ترین نوع این آسانسور می‌باشد.

شرکت الماس آسانسور به عنوان مجری شیک‌ترین و با کیفیت‌ترین انواع آسانسور پانوراما در کشور، آماده ارائه خدمات در این زمینه به کارفرمایان محترم می‌باشد. برای مشاهده انواع آسانسور شیشه‌ای، به صفحه آسانسور پانوراما شرکت الماس آسانسور مراجعه کنید.

انواع آسانسور مدرن

آسانسور تکفاز و خورشیدی

آسانسور‌های تک فاز شرکت الماس آسانسور یکی دیگر از انواع آسانسور می‌باشد که برای شرایط و مکان‌های خاص، بسیار مناسب است. این آسانسور‌ها با فن‌آوری که دارند به راحتی قادر هستند بدون نیاز به برق شهری، تا مدت زمان زیادی به فعالیت خود ادامه دهند. این نوع از آسانسور‌ها به راحتی انرژی خود را از نور خورشید دریافت کرده و در هزینه‌های مصرفی برق صرفه‌جویی خواهند کرد. در ساخت این نوع از آسانسور‌ها از تکنولوژی و فناوری‌های سبز استفاده شده که سازگار با محیط زیست هستند.

مصرف انرژی در آسانسورهای خورشیدی ۷۵ درصد کمتر از نمونه‌های مشابه می‌باشد. همچنین از نظر ایمنی نسبت به دیگر آسانسور‌ها از امنیت بالاتری برخوردار هستند. در آسانسور‌های خورشیدی در صورت قطع برق، آسانسور به راحتی تا چند روز به کار خود ادامه خواهد داد.

از ویژگی‌های آسانسور‌های خورشیدی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مصرف برق کمتر تا ۷۵ درصد
  • سازگار با محیط زیست
  • بدون هیچ گونه صدایی
  • ایمنی بالا
  • بدون نیاز به موتورخانه
  • قابل استفاده بدون برق شهری

ما به صورت اختصاصی و با جدیدترین فناوری‌های روز دنیا، آماده اجرا و نصب انواع آسانسور‌های خورشیدی برای مشتریان گرامی هستیم. در صورت تمایل به دیدن جزئیات بیشتر، آشنایی با مکانیزم و مشخصات فنی این نوع از آسانسور‌ها، حتماً صفحه بررسی آسانسور‌های تکفاز و خورشیدی الماس آسانسور را مطالعه کنید.

انواع آسانسور

آسانسور بیمارستانی

همانگونه که از نام این آسانسور مشخص است، برای بیمارستان‌ها طراحی و اجرا می‌شود. به دلیل شرایط خاص استفاده، این نوع از آسانسور باید دارای ویژگی‌ها و قابلیت‌های خاص خود باشد. چه از نظر طراحی و چه از نظر کارکرد، آسانسور‌های بیمارستانی با نمونه‌های دیگر تفاوت‌هایی دارد.

معمولاً این نوع از آسانسور‌ها به دو شکل مختلف در بیمارستان‌ها استفاده می‌شود. یکی برای جابجایی بیمار و وسایل مورد نیاز در بیمارستان، و دیگری برای جابجایی کارمندان و عیادت‌کنندگان. از آنجایی که از آسانسور بیمارستانی برای جابجایی تخت بیمار استفاده می‌شود، کابین آسانسور‌های بیمارستانی از نظر عرض و ارتفاع با نمونه‌های مشابه متفاوت است. درب آسانسور‌های بیمارستانی دارای عرضی حداقل ۱۳۰ سانتی‌متری هستند. همچنین ارتفاع آن‌ها بیش از ۲ متر می‌باشد.

آسانسور‌های بیمارستانی از نظر ظرفیت و تحمل وزن نیز، باید شرایط خاص خود را داشته باشد. ظرفیت این نوع از آسانسور‌ها معمولاً ۲۴ نفر، و تحمل وزن آن‌ها حداقل ۱۸۰۰ کیلوگرم است.

در تمامی آسانسور‌های بیمارستانی از برق اضطراری استفاده شده تا در صورت قطع برق، اسانسور بتواند به کار خود ادامه دهد.

از آنجایی که جزئیات فنی آسانسور‌های بیمارستانی بسیار زیاد می‌باشد، پیشنهاد می‌کنیم که صفحه آسانسور بیمارستانی شرکت الماس آسانسور را مطالعه کنید. شما در این صفحه امکان بررسی دقیق فنی این نوع از آسانسور را خواهید داشت.

انواع آسانسور

آسانسور غذابر

این نوع از آسانسور‌ها به بالابر رستورانی نیز مشهور هستند. از آسانسور‌های غذابر در رستوران‌ها، ساختمان‌های اداری، دانشگاه‌ها، بیمارستان‌ها، هتل‌ها، فروشگاه‌ها و مراکز تجاری استفاده می‌شود.

از این نوع آسانسور فقط برای جابجایی غذا، اسناد یا قطعات کوچک بین طبقات استفاده می‌شود و افراد مجاز به استفاده از آن نمی‌باشند.

به واسطه نوع کاربری، این نوع آسانسور دارای تحمل وزن پایینی می‌باشد و امکان جابجایی‌اشیا سنگین با آن وجود ندارد. به دلیل کاربری ساده و ابعاد کوچک آسانسور غذابر، به راحتی می‌توان در هرقسمت ساختمان آن را اجرا و راه‌اندازی کرد.

برخی از ویژگی‌های آسانسور‌های غذابر شرکت الماس آسانسور عبارت‌اند از:

  • بدون صدا
  • عدم نیاز به ساخت سازه اضافی در ساختمان
  • عدم نیاز به برق سه فاز
  • نصب آسان و سریع
  • ایمنی بسیار بالا
  • هزینه بسیار پایین مصرف انرژی
  • دارای سیستم اضطراری هنگام قطع برق

شرکت الماس آسانسور با بهره‌گیری از جدیدترین تکنولوژی موجود در صنعت آسانسور، آماده ارائه خدمات نصب و اجرای آسانسور غذابر در مکان مورد نظر شما می‌باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این آسانسور، به صفحه آسانسور غذابر الماس آسانسور مراجعه کنید.

انواع آسانسور

آسانسور معلول بر

از آسانسور‌های معلول‌بر برای جابجایی افرادی که دچار اختلال حرکتی به واسطه معلولیت یا کهنسالی هستند، استفاده می‌شود. از این نوع آسانسور‌ها می‌توان در منازل، خانه سالمندان، بیمارستان‌ها، مراکز بهزیستی، مجتمع‌های تجاری و فروشگاهی استفاده کرد.

آسانسور معلول بر با هر دو سیستم هیدرولیک یا بالابر گیربکسی قابل اجرا است. به دلیل استفاده از جک برای انواع آسانسور معلولبر، این نوع آسانسور‌ها از امنیت بسیار بالایی برخوردار هستند و به هیچ وجه سقوط نمی‌کند.

بالابر‌های معلولین را می‌توان با توجه به نیاز کارفرما در اشکال گوناگون طراحی و اجرا کرد. می‌توان در منازل کوچک به صورت بالابر‌های ویلچربر، و در مکان‌های عمومی با کابین اختصاصی با شرایط معلولین پیاده‌سازی کرد.

برای مشاهده جزئیات بیشتر این نوع از بالابر‌ها، صفحه آسانسور معلول بر الماس آسانسور و مطالعه نمایید.

آسانسورهای پکیج

 

آسانسور‌های پکیج را می‌توان بهترین گزینه برای اجرای آسانسور با کیفیت دانست. اگر از آن دسته افرادی هستید که کیفیت برای شما از اهمیت بالایی برخوردار است، آسانسور‌های پکیج الماس آسانسور می‌تواند تمامی نیاز‌های شما را در این زمینه برطرف کند.

آسانسور‌های پکیج به آسانسور‌های گفته می‌شود که تمامی قطعات آن اعم از موتور، سیستم‌های کنترل آسانسور، ریل‌های حرکتی و غیره همگی به صورت پکیج کامل توسط یک تولید‌کننده معتبر ساخته شده است. تمامی قطعات این نوع بالابر، همگی در کارخانه تولید‌کننده ساخته می‌شود و در یک بسته‌بندی جهت نصب ارسال می‌شود.

انواع آسانسور هایی که اجرا می‌شود هر کدام از قطعات آن، توسط یک تولید‌کننده ساخته می‌شود و در نهایت توسط شرکت آسانسور مونتاژ و اجرا می‌شود. اما در آسانسور‌های پکیج همه قطعات از یک برند هستند و به صورت اختصاصی با توجه به نقشه گودال آسانسور توسط کمپانی طراحی و ساخته می‌شود.

از آنجایی که تمامی قطعات انواع آسانسور پکیج توسط کمپانی خارجی ساخته می‌شود، این نوع از آسانسور‌ها از قیمت بالاتری نسبت به نمونه‌های مشابه برخوردار هستند. آسانسور‌های پکیج در انواع هیدرولیک، هوم لیفت، گیرلس و روملس قابل سفارش می‌باشد.

برخی از مزایای آسانسور‌های پکیج شرکت الماس آسانسور عبارتند از:

  • کلیه قطعات آسانسور‌های پکیج از کمپانی سازنده خارجی به صورت مستقیم وارد شده و هیچ کدام از قطعات در شرکت دیگر ساخته نمی‌شود.
  • آسانسور‌های پکیج از کیفیت ساخت بسیار بالایی برخوردار هستند و به هیچ وجه قابل مقایسه با آسانسور‌های ترکیبی نیستند
  • به دلیل بالا بودن کیفیت قطعات، نیاز به تعمیر و نگهداری کمتری نسبت به نمونه‌های مشابه دارند

آسانسور‌های پکیج انواع مختلف دارد که شما می‌توانید از طریق صفحه آسانسور‌های پکیج شرکت الماس آسانسور، تمام جزئیات انواع مختلف این نوع آسانسور را مشاهده کنید.


پکیج آسانسور

 

آشنایی با سیستم آسانسورها


نحوه انتقال بار آسانسور:

در عمل نیروی آسانسور بین تیر هایی که در اطراف داکت قرار داده میشوند و شاستی آسانسور هم به این تیر ها متصل می گردد منتقل می گردد اما از لحاظ فنی در اطاقک آسانسور تکیه گاه هایی که در اطراف حفره آسانسور قراردارند و نیروی وزن اطاقک به این تکیه گاه ها وارد می شود نیروی کلی را تحمل مینمایند آسانسورهای معمولی ازچهار عدد نبشی برای دور باکس آسانسور استفاده میشود. این نبشی ها در تراز طبقات بهتیرهای سقف مهار میگردند.

اتصال آسانسور به سازه:

سازه آسانسور تنها از یک وجه به سازه اصلی متصل است.برای طراحی اتصالات آسانسور جدولی داریم که مثلاً میگه اگه ظرفیت آسانسور ما 6یا 8 نفره هست از چه نبشی ، از چه ریل راهنمایی ، از چه براکتی و ... استفاده کنیم.در مورد نحوه اتصال : بصورت عمومی در ساختمانهای بتنی با قرار دادن plate تویتیر یا هر جایی که قابلیت اتصال داره بوسیله شاخک هایی نبشی های آسانسور رو بهاونها جوش میکنند .نبشي فقط نقش ريل دارد و باربر نيست.سازه آسانسور به مهاربند نياز ندارد يكديافراگم داريم با باري محوري كه توسط كابل تحمل ميشود و به تیر های دور باکس واقع در خرپشته وارد منتقل میشود.
معمولا از مدل سازی اثر اسانسور در etabs صرف نظر میشود .چون سازه آسانسور کاملا جدا از سازه می باشد بهتر است فنداسیون آن نیز بصورت جداگانه طراحی شود. چاله آسانسور باید درتمامی موارد تعبیه گردد و در طراحی پی باید محل چاله آسانسور در نظر گرفته شود.

نحوه مدل کردن چاله آسانسور در SAFE

چاله آسانسور در نرم افزار Safe تنها یه صورت یک بازشو تعریف شده و با توجه به سادگی طراحی دستی ان امکان پذیر است. همچنین در پی های گسترده با تنظیمات در بخش Detailing می توان آرماتورهای گوشه های باز شو را مطابق ایین نامه بدست آورد .چون نرم افزار SAFE قادر به طراحی در حالتی که در پی اختلاف تراز وجود دارد، نیست و سطح را در یک تراز در نظر می گیرد...شاید بهترین راه طراحی دستی چاله آسانسور باشد، ولی چون چاله آسانسور ابعاد کوچکی دارد می توان عملکرد آن را با پی یکنواخت در نظر گرفت و پی را کلا در یک تراز طراحی کرد....اگر ابعاد چاله آسانسور بزرگ باشد به صورتی که عملکرد آن مجزا از پی باشد می توان چاله را به صورت یک پی مجزا در نرم افزار مدل و طراحی کرد.

مقادیر ورودی سیستم شامل موارد زیر می باشد

1-نوع ساختمان (مسكوني، تجاري،‌بيمارستاني، مدرسه و غيره)
2- تعداد كل طبقات
3- تعداد طبقات جمعيت دار
4- اگر واحد غبر مسكوني است تعداد اتاقها در هر واحد و تعداد واحدهاي هر طبقه و در غير اينصورت مساحت مفيد هر طبقه
5- جمعيت هر طبقه
6- كل تراول (‌طول مسير حركت آسانسور)
7- ارتفاع طبقت
8- در صورت خاص بودن ساختمان (مهد كودك، خانه سالمندان، معلولين و ...)

پارامترهاي مهم مؤثر در محاسبه زمان يك سفر كامل :

- زمانهاي پياده و سوار شدن

- زمانهاي پرش

خروجی های زیر پس از پردازش :

تعداد آسانسور سرعت آسانسور
ظرفيت آسانسور
نوع كنترل:
- گروهي و تعداد آن
- مجزا

پس از آنالیز های بالا طراحي آسانسور در سه مرحله زیر انجام می پذیرد استاندارد مورد نظر در طراحي EN81 می باشد:

پس از آناليز ترافيك و بررسي محدوديتهاي ابعادي كه بر اساس فرم صفحه بعد اطلاعات اوليه آن از طريق بازديد از محل و يا نقشه هاي ابعادي و مشاوره با كارفرما صورت مي گيرد. امر طراحي آسانسور صورت مي گيرد.

 فاز اول - بررسي و تعيين آبعاد و اندازه ها 
فاز دوم بررسي و تعيين مشخصات فني قطعات
فاز سوم - تهيه نقشه هاي اجرايي جهت عمليات نصب و راه اندازي

-----------------------------------------------------------------------

فاز اول طراحي: طراحي ابعاد و اندازه ها

پس از انتخاب آسانسور مناسب از نظر تعداد، سرعت و ظرفيت كه با بررسي محاسبات ترافيكي و محدوديتهاي ابعادي صورت پذيرفت، بر اساس جداول ابعاد و اندازه هاي مطابق مقررات EN81 و توصيه هاي ISO كه در صفحات بعد آمده است. سعي مي شود مناسبترين ابعاد و اندازه ها انتخاب گردد. شايان ذكر است ابعاد و اندازه هاي ارائه شده صرفا" براي آسانسورهاي معمولي و استاندارد مي باشد. در شرايط خاص و آسانسورهاي گرد، آسانسورهاي پاناروما(شيشه اي) و يا آسانسورهاي صنعتي، ابعاد و اندازه ها بر اساس شرايط موجود تعيين مي گردد اما همواره سعي مي شود مقررات EN81 براي ميزان فضاي هر مسافر (مساحتها) رعايت گردد.
خروجي هاي فاز اول طراحي عبارتند از:

تعيين ابعاد چاهك (عرض - عمق - ته چاه Pit - اورهد - طول مسير) تعيين ابعاد موتورخانه و محل آن (طول - عرض - ارتفاع - بالا يا پايين)
تعيين ابعاد كابين (يك طرف درب - دو طرف درب)
تعيين نوع دربها و سمت بازشو (چدني - سربي - در ابعاد مختلف)
نوع وزنه تعادل و ابعاد آن (چدني - سربي - در ابعاد مختلف)
موقعيت وزنه تعادل (پشت كابين - بغل كابين)

فاز دوم طراحي: تعيين مشخصات فني قطعات :

پس از انتخاب ابعاد و اندازه ها، فاز دوم طراحي كه در واقع مشخص نمودن دقيق پارامتر هاي فني قطعات مي باشد شروع مي شود. ابعاد و اندازه هاي طراحي شده براي چاهك، كابين و درب ها پارامتر هاي بسيار مهمي هستند كه در انتخاب مشخصات فني قطعات مؤثر مي باشد. لذا عوامل اصلي مهم، در انتخاب قطعات و مشخصات فني آنها عبارتند از:
عوامل موثر در انتخاب تجهيزات
 1- نوع استادارد EN81
2- سرعت آسانسور
3- ظرفيت آسانسور
4- طول مسير حركت (تراول) آسانسور
5- ابعاد و اندازه ها (چاهك، موتورخانه، كابين، درب)
6- نوع كاربري آسانسور
7- محيط كاربري آسانسور
8- اتخاب نوع و كيفيت حركت آسانسور

 فاز سوم طراحي: تهيه نقشه هاي اجرايي جهت عمليات نصب و راه اندازي :

پس از طراحي ابعادي و تعيين مشخصات فني قطعات و تجهيزات، نقشه هاي اجرايي جهت آماده سازي چاه و همچنين نحوه قرارگيري و نصب تجهيزات و نقشه هاي مدار هاي كنترل تهيه مي گردد. در اين مرحله از طراحي پارامتر هاي زير مشخص مي شود.
1- نحوه اسكلت فلزي و آهن كشي جهت چاهك هاي آجري (محل نصب براكت هاي ريل)
2- نحوه پليت گذاري براي چاهك هاي بتني (محل نصب براكت هاي ريل)
3- نحوه قرارگيري تجهيزات آسانسور براي عمليات نصب
4- مشخص نمودن محل سوراخهاي سكوي موتورخانه
5- نحوه بتن ريزي كف چاهك و محل قرار گرفتن بافرها
6- نحوه آماده سازي محل هاي نصب درها
7- محابه نيرو هاي وارده به سازه اصلي چاه
8- مشخص نمودن نقشه اجرايي موتورخانه (قلاب سقف - هواكش موتورخانه و چاهك - درب ورودي - محل تابلوي 3 فاز)
9- تهيه نقشه هاي كنترل فرمان و نحوه سيم كشي چاهك و موتورخانه
10- ارائه دستورالهمل هاي كابل كشي و آماده سازي تابلو 3 فاز جهت كارفرما
11- انجام بازرسي هاي فني نهايي و تحويل تجهيزات به كارفرما

مراحل طراحی و اطلاعات ساخت اسانسور از آماده سازی چاهک تا بتون ریزی

جهت جلوگیری از هدر رفتن زمان در پروسه طراحی و انتخاب آسانسور و هزینه های زیاد رعایت نکات ذیل از اهمیت زیادی برخوردار می باشد و چنانچه سازندگان ساختمان در طول عملیات طراحی و اجرا به نکات قید شده توجه نمایند از مزایای آن بهره مند خواهند شد.

مرحله 1) آماده سازی کف چاله آسانسور :

الف: جهت نصب آسانسور ارتفاع مورد نیاز از کف چاله تا سطح کف سازی شده اولین توقف آسانسور قبل از بتون ریزی کف چاله حداقل باید 190 cm باشد.
ب: در زمان بتون ریزی کف چاله با عنایت به نقشه سکوهای ضربه گیر زیر کابین و زیر قاب وزنه تعادل 10 cm بتون مگر و 30 cm آرماتوربندی و بتون ریزی می شود و ارتفاع باقیمانده نباید کمتر از 150 آرماتوربندی و بتون ریزی می شود و ارتفاع باقیمانده نباید کمتر از 150cm شود.
ج: جهت اجرای سکوهای ضربه گیر طبق نقشه های اجرای آرماتورهای انتظار جهت سکوهای ضربه گیر در فونداسیون مذکور پیش بینی می شود.

نکته مهم: در این مرحله پیش بینی چاه ارت ضروری است.
جهت چاه ارت (Earth) تا رسیدن به رطوبت لازم زمینی، و وصل کردن سیم مربوطه، می توان از چاه اصلی ساختمان جهت ایجاد چاه ارت استفاده نمود و چنانچه این چاه پیش بینی نشده است، در محل مناسب و نزدیک به آسانسور چاهی به عمق حداقل 8/3 متر ایجاد کرد تا به رطوبت زمینی رسید سپس مواد ذیل را

  1. نمک 33%
  2. زغال 33%
  3. پتاسیم 33%
  4. سیم مسی بدون روکش به متراژ مناسب جهت محل مورد انتقال
  5. میله مسی و صفحه مسی ( در بازار به صورت یک مجموعه وجود دارد)

طبق دستورالعمل در چاه حفر شده قرار داده و روی آن را می پوشانیم.

مرحله 2) تهیه نقشه :

چناچه ساختمان در حال احداث می باشد و دسترسی دقیق به ابعاد مورد نیاز چاهک میسر نباشد، نقشه های زیر لازم است

  1. پلان تیپ طبقات شامل پارکینگ – زیر زمین – همکف و طبقات در محل نصب آسانسور
  2. مقطع از چاهک آسانسور با ذکر اندازه های کامل از کف چاله آسانسور تا زیر سقف موتورخانه
  3. پلان پشت بام ساختمان در محدوده چاهک آسانسور به منظور بررسی تأسیسات و تجهیزات احتمالی موجود در اطراف چاهک به شرکت طرف قرارداد ارائه شود

مرحله 3) بتون ریزی کف چاهک:

همانطوریکه در مرحله 1 اشاره شده پس از تکمیل مدارک مورد نیاز (در مرحله 2) با توجه به شرایط ساختمان و نوع آسانسور طرح اجرایی بتون ریزی کف چاهک به شرح ذیل به کارفرما ارائه خواهد شد.

  1. بتون مگر 10 سانتیمتر
  2. بتون آرمه کف و آرماتور بندی 30 سانتیمتر

مرحله 4 ) عملیات آهن کشی( سازه فلزی) چاهک آسانسور:

آهن کشی عبارت است از سازه فلزی در داخل چاهک آسانسور جهت استقرار براکت های مورد نیاز ریل های کابین و ریل های وزنه بر اساس نقشه طراحی شده توسط فروشنده آسانسور که بشرح زیر می باشد:

  1. تهیه نقشه اجرایی آهن کشی کامل چاهک
  2. تهیه لیست آهم آلات مورد نیاز
  3. نصب داربست فلزی مناسب جهت اجرای آهن کشی
  4. انجام آهن کشی با نظارت نماینده فنی شرکت فروشنده یا دستگاه نظارت ساختمان
  5. اجرای ضد زنگ آهن آلات پس از صدور گواهی انجام کار آهن کشی

مرحله 5 )دیوارکشی اطراف چاهک :

در صورتیکه قبل از آهن کشی انجام نشده باشد
الف: سه طرف چاهک (سمت راست - روبرو – سمت چپ) می بایستی بوسیله دیوارکشی از کف تمام شده اولین توقف تا اطاقک موتورخانه بر روی پشت بام اجرا گردد.
ممکن است دیوارکشی با یکی از روش های زیر برحسب شرایط ساختمان انجام پذیرد:

  1. ورق کشی: که به تناسب فضا از ورق های فلزی _ یا پانل های گچی استفاده می شود
  2. رابتیس بندی: با استفاده از تورهای فلزی مخصوص و اندود کاری روی آن
  3. آجر کشی

ب: انجام اندود دیوار از طرف داخل چاهک بوسیله سیمان – یا خاک و گچ
توضیح:
اگر عملیات کلاف بندی آهن کشی در پشت ستونها و در داخل دیوار قرار می گیرد می بایستی در محل نصب براکت ها بر روی کلافهای افقی فضای خالی مناسب پیش بینی شود تا از تخریب بعدی جلوگیری شود.
جهت اجرای مناسب مورد فوق بر اساس نقشه های درب و ریل که توسط فروشنده آسانسور تهیه می شود امکان پذیر خواهد بود.
در این مرحله اجرای روشنایی داخل چاهک طبق دستورالعمل مربوطه باید انجام شود.

مرحله 6)ایجاد موتورخانه:

اطاق موتورخانه بر حسب ابعاد و نقشه اجرایی فروشنده اجرا می گرددو رعایت ابعاد و اندازه های زیر الزامی است:

  1. ارتفاع از روی کف تمام شده آخرین توقف تا زیر سقف اطاق موتورخانه حداقل نباید کمتر از 6 متر باشد.
  2. اطاق موتورخانه باید درب با عرض ورودی حداقل 80cm داشته باشد.
  3. اطاق موتورخانه باید دارای پنجره جهت تهویه باشد.
  4. نصب هواکش مناسب در موتورخانه (حداقل با فن 250 CFM )
  5. نصب قلاب فلزی در بالای چاهک آسانسور روی سقف موتورخانه مناسب برای حداقل 2000 kg وزن
  6. فضای موتورخانه همیشه باید دمای مناسب داشته باشد (بین 5 الی 40 درجه سانتیگراد)
  7. نصب کپسول آتش نشانی
  8. نصب تابلو برق سه فاز طبق مشخصات مورد تأیید شرکت فروشنده آسانسور در موتورخانه
  9. اجرای کابل کشی برق سه فاز تا موتورخانه جهت نصب به تابلو برق سه فاز
  10. 10چنانچه دو آسانسور در کنار هم قرار دارند باید دریچه ای (Trap Door)به ابعاد حداقل 80×100 cm در سقف موتورخانه (بالای فضای مقابل درب ورودی آسانسور در طبقه آخر ) تعبیه گردد.
  11. زیر سقف چاهک در موتورخانه آسانسورهای دوبله دریچه ای به ابعاد 600×500cm برای هر آسانسور تعبیه گردد.

مرحله 7) دورچینی درب طبقات:

بعد از اتمام نصب ریل و درب و کنترل نهایی عملیات توسط عوامل فنی و تأیید آن باید موارد ذیل انجام شود:

  1. اجرای دیوار چینی دور دربها بوسیله آجر یا بلوک یا پوشش های فلزی
  2. پوشش به هر صورتیکه انجام می شود نبایستی از لبه داخلی دربها در سمت چاهک تجاوز نماید و حداقل باید با لبه چهارچوب دربها همسطح باشد

مرحله 8) اجرای کابل کشی و نصب تابلو برق

سه فاز:
همانطوریکه در بند 8و9 مرحله 6 آمده است اجرای کابل کشی و نصب تابلو برق سه فاز از اولویت خاصی برخوردار می باشد و لذا به شرح ذیل باید اقدام گردد:

  1. نصب کابل برق سه فاز از محل نصب كنتور تا موتورخانه آسانسور
  2. نصب سیم ارت (Earth)
  3. چنانچه فاصله كنتور تا محل نصب تابلو برق سه فاز بیش از اندازه های استاندارد می باشد باید محاسبه شده در سایز كابل تغییرات لحلظ گردد.

در فاصله های استاندارد از كابل 5x16 mm برای آسانسورهای 8 و 13 نفره و از كابل 5x10 mm جهت آسانسورهای 4و6 نفره استفاده می گردد.

تجهیزات لازم كه باید در تابلو برق سه فاز تعبیه گردد.

  1. سه عدد فیوز
    25 A
    برای آسانسورهای 4و6 نفره
  2. سه عدد فیوز
    50 A
    برای آسانسورهای 8و13 نفره و باری
  3. كلید گردان
    63 A
  4. سه عدد چراغ زیگنال
  5. نصب پریز و فیوز مینیاتوری جهت روشنایی موتورخانه – روشنایی داخل چاهك و فن موتورخانه

تعبیه ترموستات جهت تنظیم دمای موتورخانه و فن

مرحله 9)بتون ریزی سقف چاهك:

بعد از اتمام عملیات نصب درب و ریل و صدور تأییدیه عملیات توسط فروشنده آسانسور باید طبق مشخصات فنی محل نصب ریلها نسبت به اجرای قالب گذاری آرماتور بندی و بتون ریزی اقدام گردد.
زمان لازم جهت استحكام بتون حدود 15 روز می باشد.
ضمناً مقدار نیروی وارده به سقف بتونی چاهك آسانسور (نیروی دینامیكی Dynamic ) بشرح زیر می باشد:
1. آسانسور 4 نفره حدود 3000 كیلوگرم
2. آسانسور 6 نفره حدود 3200 كیلوگرم
3. آسانسور 8 نفره حدود 3850 كیلوگرم
4. آسانسور 15 نفره حدود 6200 كیلوگرم


نكته مهم: رعایت موارد ایمنی:

در تمامی دوره نصب آسانسور به جهت وجود پرتگاه در مقابل فضای دربهای آسانسور نصب حفاظ ایمنی مقابل دربها و فضاهایی كه حالت پرتگاه دارند الزامی است و باید با نصب تابلوهای
احتیاط و هشدار از بروز هر گونه حادثه ای جلوگیری نمود.

 

پارامترهای فنی آسانسور

پارامترهای اصلی آسانسور

نکته : در محاسبه ظرفیت آسانسور ها ، وزن مسافر برای هر نوع محاسبه ای 75 کیلو در نظر گرفته می شود .

پس مثلا اگر ظرفیت اسمی آسانسوری 6 نفر باشد پس آن آسانسور در واقع توانائی حمل 6 * 75 یعنی : 450 کیلوگرم را دارد .

پارامتر های فنی عبارتند از :

 الف ) ارتفاع مسیر ( بالا رفتن کابین ) تعداد و محل توقف ها
ب ) ابعاد چاه آسانسور ، کابین و موتورخانه
پ ) ولتاز برق اصلی ، تعداد استارت آسانسور در ساعت و فاکتوربار
ت ) سیستم کنترلآسانسور
ث ) سیستم درب های آسانسور و ورود و خروج و نوع کنترل
ج ) تعداد آسانسورهای و مکان آنها در ساختمان
چ ) شرایط محیطکار کرد

قطعات اصلی آسانسورهای الکتریکی عبارتند از
الف ) وسایل تعلیق کابین و وزنه تعادل که می تواند سیم بکسل فولادی و یا زنجیر باشد .

ب ) وسیله رانش که محرک آسانسور است و شامل:
- موتور الکتریکی
- گیربکس
- ترمز
- فلکه کششی و یا دنده زنجیر
- شاسیماشین – کوپلینگها ، محورها ، یاتاقانها

پ ) کابین که مسافرین و یا بار را حمل می کند ، شامل یوک، که چهارچوبی فلزی است و کابین ازطریق آن به سیستم تعلیق متصل می شود ، کف کابین که بار را نگهداری می کند و بدنه کابین به کف متصل است .
قطعات دیگر عبارتند از :
- سیم تعلیق
- راهنماها که باعث هدایت کابین در مسیر حرکت خود می شود .
- درب کابین و محرک درب

ت ) وزنه تعادل که برای جبران وزن کابین و قسمتی از ظرفیت بکار می رود

ث ) چاه آسانسور Hoist Way

این فضا قسمتی یا تماما پوشیده است و از کف چاله تا سقف ( کف موتورخانه ) ادامه دارد در این فضا کابین و وزنه تعادل حرکت می کنند و شامل ریلهای راهنما برای کابین و وزنه تعادل و درهای طبقات و ضربه گیر در کف چاه می باشد .

ج ) سیستم ایمنی
یک وسیله مکانیکی است که در صورت بروز هر گونه خرابی ، یا شل شدن سیم بکسل( زنجیر تعلیق) وسیله توقف و نگاه داشتن کابین و یا وزنه تعادل در روی ریل راهنما می باشد و اگر سرعت کابین در جهت پائین رفتن از مقدار مشخص شده ای تجاوز کند این مکانیزم عمل می نماید ، عملکرد این مکانیزم توسط گاورنر که معمولا در موتور خانه است شروع می شود .

چ ) ضربه گیر ها
کابین یا وزنه از حدود تعیین شده در چاهک گذشته و امکان برخورد با کف چاهک پیش آید این وسیله از برخورد خشن جلوگیری می نماید . ضربه گیر ممکن است از جنس پلی اورتان ، فنر یا نوع روغنی انتخاب شود که بستگی به سرعت اسمی داشته و طوری طراحی می شود تا انرزی جنبشی کابین یا وزنه تعادل را جذب کرده ( نوع فنری ) و یا مستهلک نماید .

ح ) تجهیزات الکتریکی
که شامل امکانات ایمنی و روشنایی نیز می گردد .

خ ) سیستم کنترلی
موتور و گیربکس بالا بر
موتور و کاهنده های بدون چرخ دنده معمولا برای سرعت های بیشتر از 2.5 متر بر ثانیه استفاده میشود در حالیکه برای سرعت های کمتر ، از گیربکس های دارای چرخ دنده استفاده می شود قبلا از گیربکس با چرخ دنده های ساده استفاده می شد ولی با پیشرفت روش های طراحی و تولید ، چرخ دنده های حلزونی یک استاندارد قابل قبول مورد استفاده در گیربکس آسانسورها شد .
و تغییر سرعت از طریق تغییر فرکانس صورت می گیرد .AC موتور گیربکس شامل موتور سه فاز

مقررات ایمنی ترمز آسانسور

در صورت قطع برق و یا قطع برق سیستم کنترل ، سیستم ترمزآسانسور باید به طور اتوماتیک عمل کند ، لذا ، از ترمز های اصطکاکی الکترو مغناطیسی استفاده می شود .اگر کابین با 125% بار نامی خود در سرعت معمول خود حرکت کند ، ترمز ها باید قادر به توقف کامل سیستم باشند و بلافاصله سیستم را در حالت ساکن نگهدارند .

- ترمز باید توسط فنرهای فشاری و یا نیروی وزن عمل کند .

- ترمز توسط الکترومغناطیس و یا الکتروهیدرولیک باید باز شود .

- اگر جریان برق قطع شود باید حداقل دو وسیله مستقل الکتریکی کنترل کننده داشته باشد .

- در صورت قطع جریان برق ، ترمز باید بلافاصله عمل نماید .

- هنگامیکه موتور گیربکس با یک وسیله دستی اضطراری مجهز باشد

- ترمز باید طوری طراحی شده باشد که توسط دست بتوان آن را باز کرد و با فشار دائمی توسط یک نفر این ترمز باز بماند .

مقررات ایمنی سیستم محرکه و ترمز آسانسور

1- هر آسانسور باید حداقل یک سیستم محرک مخصوص به خود داشته باشد .

2- حرکت دادن آسانسور به دو روش مجاز است .

الف )اسیستم اصطکاکی : با استفاده از سیم بکسل و فلکه و وزنه تعادل ( By traction )

ب ) سیستم مستقیم : این سیستم چه از نوع وینچی بدون وزنه تعادل و چه از نوع فقط برای سرعتهای کمتر از .0.63 متر بر ثانیه مجاز است . (Positiv drive)

3- آسانسور باید مجهز به سیستم ترمزی باشد که در مواقع قطع منبع تغذیه موتور اصلی و یا مدارهای فرمان به صورت خود کار سیستم متحرکه را متوقف نماید .

4- سیستم ترمز باید یک ترمز الکترومکانیکی ( اصطکاکی ) داشته باشد .

5- سیستم ترمز باید بدون هیچگونه تاخیری پس از قطع مدار باز کننده ترمز ،عمل نماید ( دیود با خازنی که به طور مستقیم به ترمینال سیم پیچی ترمز متصل است بعنوان یک وسیله تاخیر دهنده محسوب نمی شود .

6- فشار کفشهای ترمز باید توسط نیروی فنر تامین شود .

7- ترمز باید دارای حداقل دو کفشک با لنتهای نسوز باشد که روی دیسک یا استوانه عمل می کنند .

8- استفاده از ترمز نواری ممنوع است .

9- وجود چرخ طیار یا وسیله دیگری برای رساندن کابین در حالت اضطراری تا سر طبقه ضروریست .

10- برای قسمتهای گردنده در دسترس با سطح ناصاف نظیر زنجیرها ، چرخ زنجیرها و چرخ دنده ها بایستی حفاظت موثری پیش بینی شود .

11- کلیه اجزاء گردنده با سطح صاف بایستی به رنگ زرد باشد .

سیستم تعلیق کابین و مکانیزم تعادل

کابین و وزنه های تعادل :

کابین و وزنه های تعادل توسط سیم بگسلهای فولادی معلق نگاه داشته می شوند . سیم بگسل های آسانسور به بالای یوک کابین متصل می شوند .یک وسیله اتوماتیک برای تنظیم کشش سیم بگسل تعلیق باید حداقل در یکی از دو انتها وجود داشته باشد. این وسیله با مکانیزم متعادل ساز فشردگی بطور جداگانه معرفی می شود، چنین وسیله ای
شامل یک سوکت گوه ای است که همراه یک فنر مارپیچ فولادی ، ضربه گیر لاستیکی و کابل شو است .

وزنه تعادل :

وزنه تعادل در آسانسورهای کششی و زنجیری برای تعادل جرم کابین و درصدی از وزن بار یا مسافر بکار می رود .ین درصد 45 تا 50 می باشد

وزنه های تعادل داخل قاب مربوطه بایستی به طریقی مهار شده باشند که در اثر ضربات احتمالی شکسته نشده و از قاب خارج نشوند . به قاب وزنه باید حفاظ یا حفاظ هایی فلزی نصب شوند تا در صورت شکستن کفشک های وزنه ، قاب از ریل وزنه خارج نشوند .

هدایت کابین :

استفاده از ریل راهنما بعلل زیر است :

1 ) برای هدایت کابین و وزنه تعادل در حرکت عمودی و حداقل کردن حرکات افقی .
2 ) جلوگیری از نوسانات کابین بعلت نیروهای خارج از مرکز
3 ) توقف و نگهداشتن کابین در هنگام عملکرد مکانیزم ایمنی
کابین و وزنه تعادل در حرکت خود باید توسط حداقل دو ریل راهنما فولادی صلب هدایت شوند . این دو از فولاد
ساختمانی دارای تنش کششی بیشتر از 370 نیوتن بر میلی متر مربع و کمتر از 520 نیوتن بر میلی متر مربع ساخته شده اند .

مقررات ایمنی ریل های راهنما :

1- کابین و وزنه تعادل بایستی هر کدام به وسیله حداقل دو ریل راهنمای سخت ، هدایت شوند .
2- توان و استحکام ریل ها ، متعلقات و اتصالات آن ها باید جهت تحمل نیرو های ناشی از عملکرد ترمز ایمنی ( پاراشوت ) وهمچنین انحناء و پیچشهای ناشی از بار نا متعادل داخل کابین ، کافی باشد .
3- ریل های راهنما باید به گونه ای به براکت ها و سازه ساختمان ها محکم شوند که اثرات نا مطلوب ناشی از نشست ساختمان یا انقباض بتن ، به صورت خود کار یا با تنظیم ساده ای قابل جبران باشد .
4- جوشکاری ریل ها به همدیگر یا به براکت ها و ساختمان ممنوع می باشد .

انواع کفشک راهنما

کابین ووزنه تعادل می باید بر روی پل راهنما توسط کفشک های بالایی و پائینی که به

شاسی متصل هستند هدایت شوند .

دو نوع اصلی کفشک راهنما وجود دارد که عبارتند از :

1 ) کفشک های لغزشی :

کفشک های لغزشی که اخیرا استفاده میشود برای سرعت های کم ومتوسط تا حدود 2 متر بر ثانیه می باشد . صطکاک لغزشی می تواند مقاومت قابل توجهی در حرکت کابین اعمال نماید . با بکار بردن کفشک های لغزشی ریلهای راهنما باید روغنکاری شوند تا مقاومت در مقابل اصطکاک و سایش کم شود و شرایط لغزش بهتر گردد . امروزه استفاده از روغنکاری کننده های خودکار با روغن سنگین یا گریس معمول است .

2 )کفشک های غلطکی

وجود کفشک های راهنمای غلطکی در آسانسور های سرعت زیاد ضروری هستند ، هر چند نرمی حرکت کابین و صرفه جویی در انرژی به علت کاهش در اصطکاک وجود این کفشک های غلطکی را در آسانسور های با سرعت متوسط را نیز اقتصادی می کند .

گاورنر سرعت غیر مجاز :
گاور نر در موتورخانهقرار دارد و شامل سیم بگسل گاورنر ( 1 ) ( سیم بگسل ) که از فلکه گاورنر (2) گذشته و به فلکه کششی ( 3 ) در ته چاهک امتداد یافته و مجددا به فلکه گاورنر برگشته و حلقه ای تشکیل می دهد . سیستم به وسیله کابین که در نقطه ( 4 ) به سیم بگسل گاورنر وصل شده به حرکت در می آید . وقتی که سرعت به حد فعال شدن گاورنر برسد ، گاورنر سیم بگسل را نگه می دارد و از آنجائیکه کاین هنوز حرکت خود را در جهت پائین ادامه می دهد لذا سیم گاورنر کشیده شده و در نهایت سیستم ایمنی عمل می نماید .
سرعت فعال شدن گاورنر باید حداقل 115 درصد سرعت اسمی باشد . EN81 مطابق

سیستم ایمنی ( پاراشوت )
کابین هر آسانسور که بوسیله سیم بگسل ها یا زنجیر ، معلق و ممکن است به وسیله اشخاص به منظور تردد و جابجایی بار یا کالا مورد استفاده واقع شود ، باید مجهز به سیستم ایمنی یا آنچه در ایران به اسم پاراشوت معروف شده است گردد . وزنه تعادل زمانی باید یا سیستم ایمنی ( پاراشوت ) مجهز شود که طبقه زیرین آن مسکونی باشد .
سیستم ایمنی یک وسیله مکانیکی برای متوقف کردن کابین ( یا وزنه تعادل ) به طریق در گیر شدن با ریل های راهنما است و در مواقعی که کابین از سرعت تعیین شده قبلی در جهت حرکت به سمت پائین تجاوز کند بدون توجه به دلیل افزایش سرعت ، عمل می کند .
سیستم ایمنی ترجیحا در زیر و در پائین ترین قطعه یوک کابین نصب می شود و بر روی جفت ریل های راهنما عمل می کند . درگیری با ریلهای راهنما باید همزمان باشد ، و کف کابین با بار توزیع شده بطور یکنواخت ، نباید انحراف بیش از 5 درصد از موقعیت خودش داشته باشد . سرعت مشخص که کابین یا وزنه تعادل باید در آن متوقف ( پاراشوت ) شود برابر با سرعتی است که گاورنر برای آن تنظیم شده تا عکس العمل نشان دهد سیستم ایمنیوزنه تعادل ممکن است یا با خرابی سیستم تعلیق و یا بوسیله یک سیم بگسل ایمنی ، اگر سرعت اسمی از یک متر بر ثانیه متجاوز نباشد عمل نماید . یک سوئیچ سرعت بیش از حد مجاز باید روی دستگاه گاورنر نصب شود تا قبل از فعال شدن سیستم ایمنی مدارات کنترل را قطع نماید .

سیستم ایمنی کابین بر اساس مشخصه های عملکرد طبقه بندی می شوند که به شرح زیر می باشند .

1) نوع آنی یا لحظه ایکه فشار به سرعت فزاینده ای را بر روی ریل های راهنما در مدت زمان توقف اعمال می نماید . زمان توقف و مسافت توقف بسیار کوتاه است و وسیله ای انعطاف پذیر برای محدود کردن نیروی کند
شوندگی و مسافت توقف معرفی نشده است . این نوع سیستم ایمنیدر اروپا می تواند برای سرعت های تا بکار گرفته شود .
2) نوع پیشرونده : حین توقف فشار محدودی را روی ریل هایراهنما اعمال می کند و بعد از فعال شدن کابل سیستم ایمنی ، نیروی کند شوندگی به طور قابل ملاحظه ای یکنواخت می ماند . زمان و مسافت توقف بستگی به جرم در حال حرکتی که باید متوقف شود و سرعتی که سیستم ایمنی در آن فعال می شود دارد .

ضربه گیر ها :

مشخصات :
آسانسور ها باید با ضربه گیر ها که در کف چاهک و در مکان انتهایی حرکت کابین و وزنه تعادل قرار می گیرند ، تا وسیله اضظرارینهایی را تشکیل دهند . اگر ضربه گیرها به کابین یا وزنه تعادل وصل شوند باید یک پایه یا فونداسیونی به ارتفاع نیم متر در چاهک قرار بگیرد تا این ضربه گیر ها روی آن بنشینند .
دو نوع کلی از ضربه گیرها وجود دارد :

1) نوع جمع کننده انرژی ( Accumulation type ) 
2)نوع مستهلک کننده انرژی ( Dissipation type )

1- ضربه گیر نوع جمع کننده انرژی با یا بدون حرکت برگشتی می تواند برای سرعت های تا 1 و یا 1.6 متر بر ثانیه به ترتیب بکار گرفته شود .
2- ضربه گیر نوع مستهلک کننده انرژی مستقل از سرعت اسمی آسانسور بکارگرفته می شود . یک دور انداز ، موتور را کنترل نموده و در رسیدن به طبقه توقف ، در صورتیکه ضروری باشد ،سرعت کابین را به حدی کم کند تا سرعتی که کابین در موقع نشستن به روی ضربه گیردارد از سرعتی که ضربه گیر برای آن طراحی شده زیادتر نباشد. ضربه گیر پلی اورتان ( جمع کننده انرژی )
ضربه گیرهای پلی اورتان در برخی کشورها برای سرعت اسمی پائین بسیار معروفیت یافته است .

ضربه گیر فنی ( جمع کننده انرژی )
قطعه اصلیاین نوع ضربه گیر ها معمولا یک فنر مارپیچ ساخته شده از مقطع گرد یا مربع است .
ضربه گیر روغنی (هیدرولیک )( مستهلک کننده انرژی )
در مقایسه با نیروی باز دارندگی فزاینده ضربه گیرهای فنری ،ضربه گیرهای روغنی می توانند طوری طراحی شوند که در حین عمل توقف نیروی ثابتی را اعمال نمایند که نتیجتا باز دارندگی ثابت خواهد بود .
ضربه گیر باید توانایی تبدیل انرژی جنبشی کابین ( یا وزنه تعادل ) در لحظه اصابت به حرارت ، و همینطور انرژی پتانسیل ناشی از کاهش سطح ، که مساوی با جابجایی ضربه گیر است را داشته باشد

مقررات ایمنی سیم بکسل ها و ایمنی های مکانیکی

ترمز ایمنی گاورنر ضربه گیر

1- سیم بکسلهای متصل به کابین و وزنه تعادل می بایستی حتما از جنس فولاد ، حداقل 2 رشته با حداقل قطر 8 میلی متر باشند و مخصوص آسانسور ساخته شده باشند .

2- ضریب ایمنی سیم بکسلها در صورتی که تعداد سیم بکسلها 3 رشته یا بیشتر باشند حداقل 13 ودر صورتیکه 2 رشته باشد حداقل 16 می باشد .

3- حداقل نسبت بین قطر فلکه ها به قطر سیم بکسل 40 میباشد .

4- بارهای وارده بایستی بصورتی یکسان روی کلیه رشته های سیم بکسل توزیع گردد .

5- کلیه فلکه های گیربکس و هرزگرد بایستی دارای مانع خروج سیم بکسل از شیار باشند .

6- ترمز ایمنی ( پاراشوت ) صرفا هنگام پایین آمدن کابین فعال بوده و بوسیله فکها یا قرقره های درگیر با ریلها که در اثر افزایش سرعت کابین از گاورنر فرمان می گیرد ، عمل می کند .

Progressive ) -7- ترمز ایمنی ( پاراشوت ) برای آسانسور های با سرعت حداکثر یک متر بر ثانیه از انواع لحظه ای یا نوع تدریجی برای سرعت های بیشتر از یک متر بر ثانیه حتما از نوع تدریجی باشد .

8- ترمز ایمنی ( پاراشوت ) می بایستی ترجیحا در پایین ترین قسمت کابین مستقر شده و پس از عمل کردن فقط با بالا آوردن کابین آزاد گردد .

9- وسیله الکتریکی باید قبل از عملکرد کامل ترمز ایمنی یا درست هنگام ایستادن کابین موتور رااز کار بیاندازد.

10- کنترل کننده های مکانیکی سرعت ( گاورنر ) می بایستی متناسب با سرعت نامی آسانسور و رعایت مقررات ) ) تنظیم و ثابت شده است .EN81-9.9 مربوطه

11-سیم بکسل گاورنر می بایستی با قطر حداقل 6 میلی متر ، دارای حداقل ضریب اطمینان 8 و بسیار انعطاف پذیر باشد .

12- کنترل کننده های سرعت ( گاورنر ) بایستی دارای وسیله ای الکتریکی باشد که پس از عملکرد تا آزاد کردن کابین از حرکت آن جلوگیری نماید .

13- آسانسورها بایستی دارای ضربه گیرهای کابین و وزنه تعادل باشند که در پایین ترین حد حرکت کابین و وزنه تعادل و بر روی ستونهایی ( سکوهایی ) نصب میشوند و نوع مناسب آنها با توجه به سرعت و ظرفیت آسانسورها انتخاب می شود.

14-ضربه گیرهای سیار که با کابین و وزنه تعادل در حرکت هستند ، بایستی با ستون های ( سکوهای) حداقل نیم متر ارتفاع که در پایین ترین حد حرکت کابین و وزنه تعادل (در چاهک) تعبیه شده اند تماس حاصل نمایند .

15 – در هر صورت هنگام نشستن کابین روی ضربه گیرها بایستی فضای مناسب در چاهک بعنوان جان پناه وجود داشته باشد

شرکت الماس آسانسور با پایبندی به سه اصل مهم: کیفیت برتر، خدمات بهتر و قیمت مناسب‌تر، با افتخار شما را در انتخاب آسانسور استاندارد و ایمن همراهی می‌نماید.

شرکت الماس آسانسور همیشه تلاش کرده با بهره‌گیری از متخصصین جوان و تحصیلکرده، بهترین و به روز‌ترین تکنولوژی‌های روز دنیا را را در صنعت آسانسور پیاده‌سازی کند. ما مفتخریم با بیش از ۱۰۰۰ پروژه موفق انواع آسانسور، یکی از پیشگامان این صنعت باشیم.

برخی مزایای شرکت الماس آسانسور

  • 15 سال سابقه کار در صنعت آسانسور
  • طراحی و اجرای انواع آسانسور هوشمند
  • کیفیت برتر و قیمت مناسب
  • خدمات مناسب، سریع و آسان
  • بکارگیری فناوری روز دنیا در طراحی و اجرای آسانسور
  • طراحی کابین متناسب با معماری ساختمان
  • قطعات کمپانی مطرح دنیا و تراز اول کشور
  • خدمات و پشتیبانی 24 ساعته

شرکت فنی مهندسی الماس آسانسور نمایندگی مجاز بسیاری از تامین کنندگان و تولیدکنندگان انواع آسانسور میباشد. ما استفاده از تجهیزات کاملا تخصصی را به شما پیشنهاد می کنیم زیرا این اطمینان را می دهد که نصب آسانسور خوب، ایمن و باکیفیت، بهترین ارزش را برای ساختمان شما دارد.

 

جهت مشاوره رایگان یا استعلام قیمت آسانسور با ما تماس بگیرید.

09123136762 - 09120310467

تماس با ما

دفتر مرکزی : تهران - ميرداماد - ضلع جنوب شرقی میدان مادر - پلاك 54- طبقه سوم - واحد شش

دفتر کرج : فردیس- فلکه اول ضلع شمال شرقی میدان - مجتمع تجاری آیس مال - طبقه بالای همکف - واحد F3

آدرس کارخانه : احمدآباد مستوفی - کوی افسران - کوچه دوم

  • dummy22224106-(021)

    dummy22227341-(021)

    dummy09128725708 - 09123136762

  • dummy [email protected]

به شركت الماس آسانسور خوش آمديد!
هر گونه سوال يا مشاوره و راهنمايي نياز داشتيد، مطرح فرماييد تا حضورتان راهنمايي كنيم.

كارشناسان الماس آسانسور
Close and go back to page

لوکیشن الماس آسانسور